查看: 1259|回復: 12

[求救] 用高精精3同4會唔會爆

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
用高精精3同4會唔會爆(E家):67: 有冇人知,試過:67:
好  難  講:09:
回復

yes me is:00:
回復

你有冇睇過話

1~2精就用初級精練石

3~4精就用中級精練石

5~7精就用高級精練石

以上意見作為參考~希望幫到你:17: :17:
回復

= =
精5~7用高精爆左9世啦(之前)
e家難精左= =仲教我咁我隻武鞋爆緊:87:
回復

我最近試過用高精石精3,4,5 以下物品 都無爆過

武鞋,林鍊,魔背
回復

回復 #4 乂呀熙乂 的帖子

那是好久以前的事羅﹐現在有高石只可以精5。。精6需要礦石7以上要真元﹐11~12真丹
回復

=.=講定都無奈
用左4個大爪合ga白虎盾同5個大爪合ga白虎刀
精4就爆左:12: 好傷心呀.............
------------------------------------------------------------------------
香港ser e+精野睇你精幾多lv
lv 月高機率月低(好似我果兩個eq咁.....),個字月高lv機率都會唔同

:12: :12: 傷心..........嗚嗚....
回復

:05: :05: :05: :05: :05: :05: :05: :05:
回復

用咩石精1~5都唔會爆的
但5精6用高精精好似得80%幾會率:00:
回復