查看: 684|回復: 9

[求救] 點學新技~

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
點學新技~
聽日講要有書~甘有人賣嗎 同幾錢本到
仲有 有書之後去到邊學 仲有果d 遊天書有咩用~
唔該
仲有邊到多人 我見個城好似冇咩人不過都見到人講野

當你有左技能書後﹐去搵“技能官”學就可以(按左技能官後它會出個格俾你放本書落去)。
至於邊度搵到d技能書甘你可以試下用公頻黎問下看看邊個有囉。如果你係玩大馬版仲易...搵我我俾你整set技能書:01:
回復

原帖由 大衛碧咸 於 2007-4-24 11:19 AM 發表
當你有左技能書後﹐去搵“技能官”學就可以(按左技能官後它會出個格俾你放本書落去)。
至於邊度搵到d技能書甘你可以試下用公頻黎問下看看邊個有囉。如果你係玩大馬版仲易...搵我我俾你整set技能書:01:

咩叫大馬版.....
同d 技書叫咩名  if我係道士
仲有個技能官係邊

回復

d道士書叫咩名你看下你自己個技能表咪看到囉。
大馬版=馬來西亞server啊:11:
技能官好多地方都有架...比如東京城﹐凔洲城﹐石門都有。
回復

原帖由 大衛碧咸 於 2007-4-24 12:24 PM 發表
d道士書叫咩名你看下你自己個技能表咪看到囉。
大馬版=馬來西亞server啊:11:
技能官好多地方都有架...比如東京城﹐凔洲城﹐石門都有。

最慘係搵唔到人賣~~係呢~~道士書幾錢本到
回復

我唔係玩香港server所以唔知賣幾錢﹐不過我念應該都唔會好貴。你試下講低你玩咩server﹐問下呢度d人看他地有無囉。
回復

香港黑旋風ser一般1000=1本
  你邊區先。黑旋風區 我送給你:17:
回復

我玩林沖 見第一個ser 應該最多人玩~~
回復

點學新技

:59: 技能官在滄州城﹐凔州道﹐東京﹐陽谷縣....:54: 只要是城市就會有:59:
回復

原帖由 wendy6 於 2007-4-24 08:46 PM 發表
:59: 技能官在滄州城﹐凔州道﹐東京﹐陽谷縣....:54: 只要是城市就會有:59:

有錢買書都冇錢學技 成2000
回復