查看: 862|回復: 7

[求救] 我想俾野我隻旦旦唷!! (寵物問題)

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我都已經search過晒所有關於寵物既posts,
但係都好似唔太明唷.
希望有勁人可以幫到我唷.. (我都明呢個post好可能已經悶到你地嘔電..)

我宜家夫緊我隻旦旦, 甘我想夫隻好既出黎wor
甘我睇到我地係可以俾絲綢佢等佢能力值高d
甘我想問下, 我應該放個絲綢去邊呢..??
a, b 定 c 果個位..??

唔該你地既幫手唷!! ^^ 感激不盡!!
其實官網都冇明確咁講絲綢放係邊
回復

我放過晒3個位...
都掉晒落...
回復

回復 #1 lwybilly 的帖子

你用生活技能所得到的丝绸来加,那里行的
而且高级丝绸是宠物物品来的
是用来合成的时候使用的,中间那个格子。
回復

:00: :00: :00: 可能!!:00:
回復

原帖由 nick3384me 於 2007-4-14 22:31 發表
你用生活技能所得到的丝绸来加,那里行的
而且高级丝绸是宠物物品来的
是用来合成的时候使用的,中间那个格子。

原來是這樣的, 不過我還沒嘗試把絲綢+到我的寵物..
我應該去試一試.. 謝謝謝你唷~ ^^
回復

俾佢吹到漲一漲!! 俾左甘多元氣隻旦旦都係夫個良好質素俾我..
唔制牙!! ><
回復

應該係放落A果個位....

因為英雄都係放落果個位-口-""
回復