查看: 1239|回復: 10

[原創] 大馬版今日終於宣佈新英(晁蓋)啦∼∼∼好期待!

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
等左甘耐終於出新英啦∼∼∼他就係【托塔天王晁蓋】!:03:

【托塔天王晁蓋】:大馬版能力值
物攻指數:600
物防指數:650
魔攻指數:100
魔防指數:170

【托塔天王晁蓋】:香港版能力值
物攻指數:630
物防指數:610
魔攻指數:100
魔防指數:170

***能力數值同香港版有d分別***

大家覺得大馬版晁蓋好d定係香港版晁蓋好d?:02:
另外大馬版晁蓋包有送【精煉神丹】(精煉至等級12,100%成功,物品要求最低等級10)同【英雄黃金甲】(物防指數及魔防指數+200):01:

回復 #1 大衛碧咸 的帖子

香港版能力值你睇邊度架?

而家已經改返啦, 同大馬係一樣架.
回復

原帖由 Tenny 於 2007-4-12 02:31 PM 發表
香港版能力值你睇邊度架?

而家已經改返啦, 同大馬係一樣架.

我係呢度看架:09:
http://www.tennyy.com/bbs/viewth ... &extra=page%3D2

仲以為香港版同大馬版能力值有分別添
回復

【精煉神丹】同【英雄黃金甲】我好想要牙,我頂多在香港水滸見到精10咋
回復

我沒見過晁蓋的模樣﹐誰有的請將照片放進來﹐拜託。
回復

回復 #5 ae5373007 的帖子

回復

勁嗎!!!:63:
回復

大馬的人買來都是要神丹罷了:11:
回復

原帖由 心地善良 於 2007-4-15 04:22 PM 發表
大馬的人買來都是要神丹罷了:11:

我唔係凈係要神丹架。。。:07:
神丹如果可以交易o既話我早就賣左啦。。。衰在神丹係不可交易物品:12:
回復

:09: :09: :09: :09: :09: oic
回復