樓主: SANJI

[問題] 精煉可以精到幾??

100都得
不過e+重未有人得
回復

回復 #11 22782470 的帖子

100= =你同我找到100m運的人先算

精到14都心臟病發
回復

原帖由 奸商 於 2007-4-11 11:09 AM 發表
:89: 可以12咩 9千運就得:82:
:85: 而家好多都2萬運喎
:83: 都未見過有12

大馬ser而家出左精12石啦∼∼∼精12 100﹪會成功(不過條件係你o既裝/飾物/帽一定係要已經精10左﹐如果唔係就100﹪失敗)
回復

回復 #12 極神 的帖子

gm:13:
不過一定可以精到100
只不過係重未有人得
回復

最高可以12。。。:17: :17:
回復

buy item up la can up to lv 12 but u no item u can up to lv 7 oli
:04:
回復

12!!!!:76: :76: :76: :76: :76: :76: :76: :76:
回復

回復 #4 anson123318 的帖子

= =  咁x   好難先可以呀?係唔係
回復

精的上限係無的 你可以精到幾多咪幾多囉
大馬有野可以上到12 100% 不過條件精10左
大馬d精的野唔一定買包 用自己的運精都可能得 但好易爆 保險d咪同其他玩家買黎精
我地香港有精9 都係幸運精到 d人都精到8的 精7就好普遍
ed精都係咪彩數 爆左都無得冤天由人 有人精1精2 初石都爆la so睇你得唔得姐
回復

:11: :11: :11: :11: :11:
回復