查看: 1584|回復: 11

[閒聊] 精6 小小心得

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
用 初.初.初.初.中.高>>>精6   100%得
我係0運氣精的
:09: 0運冇咩可能精到
回復

1定可以
我都係次次咁精6100%:00:
精7用精煉礦石100%(好似)
回復

回復 #3 gordon225 的帖子

岩岩玩時我試過用4初石,精4時衰左:66:
回復

我費事出咩差錯,600幾運用高石精6,暫時未有唔得~
回復

我6百幾運﹐用2初2中精到4﹐當精5時我用高石但竟然爆左...我都傻左﹐估唔到精5都會爆:12:
我用250万買番黎o既林沖鏈就係甘無左:12:
***我每次都可以好易就精6﹐仲試過紅龍帽精7...今次都唔知點解會唔得。***
我o既精6﹣7心得係...2初﹐2中﹐2高(精7就3高咯)﹐有興趣可以試下。不過我覺得精7o既話你本身等級最好高過你要精7 D武器/防具/飾物﹐甘機會會大D。
回復

初,初,初,初  <---0運係一定會爆!係一定
正常既精6方法係  初,初,初,中,高,高  <----0運就唔好啦,我精爆過武鞋
初,初,初,初,中,高既精eq方法係有2m運以上先可以做到
回復

係咪真係得嫁....

我用d低級武黎是下
睇下得唔得先
回復

唔係wo我係中中中中中中 精到6-口-我得10運刀精到:05:
回復

係唔係精6用中就一定得??
回復