查看: 1128|回復: 9

武ser一條8婆搶怪~

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
呢條8婆姓8名8nicky88。全名88nicky88
     罪名:搶怪唔認仲要屈我搶佢怪同理佢好7呀:20:
     本人心情:怒火十足:16:
     請正常人不要組佢,一旦比我睇到=死:08:
    唔正常人就等我送你上青山啦:17:
     3月29日有人經由我說服踢左呢條88nicky88婆!:05:
    多謝合作~
見證人:爆仔仔,書迷.傑 等等....

回復 #1 angelliu 的帖子

他好像係我4弟...................

我4弟叫nicky888
回復

回復 #2 極神 的帖子

我唔會比臉你嫁啵._."
回復

:11: 咁我呢????:04:
回復

原帖由 22782470 於 2007-3-30 02:12 PM 發表
:11: 咁我呢????:04:

唔會-.-我怕2轉嫁=_=我得一轉咋:66:
不過都有2個一轉我係會聽佢ge話:62: 就休冇on好耐ge rickylam2tjtj2727 >_<"
我最初玩個時係佢地幫我升嫁(萬分感激)。
回復

==                     ......................................

評分

參與人數 1威望 -2 收起 理由
Tenny -2 請勿惡意灌水

查看全部評分

回復

==咁我二轉la 你怕吾怕我:13:
回復

回復 #7 ※烈士※ 的帖子

怕呀好怕呀:12:
不過我唔開紅你都奈我唔何嫁啦:05:
回復

回復 #8 angelliu 的帖子