查看: 1527|回復: 22

[問題] 你/妳 好

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
及時雨 宋江             兩頭蛇 解珍          菜園子 張青         
及時雨 宋清            毛頭星 孔明           綿約子 楊林   
天智星 吳用             鐵笛仙 馬麟          洪髮鬼 劉唐
大刀 關勝                 出洞蛟 童威          中箭虎 丁得孫
青面獸 楊志             母夜叉 孫二娘      獨角龍 鄒潤   
入雲龍 公孫勝         小旋風 柴進          神行太保 戴宗
白日鼠 白勝             小尉遲 孫新           病尉遲 孫立
活閻羅 沅小七         雲裡金剛 宋萬      翻江蜃 童猛
立地大歲 沅小二     喪門神 鮑旭          托塔天王 晁蓋
短命次郎 沅小五     操刀鬼 曹正          天目將 彭圮
九紋龍 史進            玉幡竿 孟康           打虎將 李忠
獨角龍 鄒潤            聖手書生 蕭讓       九尾龜 陶宗旺
行者 武松                摸著天 杜遷           豹子頭 林沖  
小霸王 周通            花和尚 魯智深       拯黃山 黃信
這裡的英雄有錯的嗎?
有錯的請回答我 讓在下根改:04:

回復 #1 why132 的帖子

係"立地太歲"not"大歲"^^:07:
回復

對不起啊 可能我朋友給我的質料有錯
回復

好(像)係智多星 吳用not天智星 吳用
回復

:76: :76: :76: :76:
回復

宋清係鐵扇子,吳用係智多星,天智星呢個應該無,吳用係天罡36星入面係天機星
楊林係[錦]豹子,劉唐應該叫赤髮鬼,阮氏三雄應該呢個[阮],唔係呢個沅,阮小五應該係短命二郎(我覺呢個名好似咒佢兄弟阮小二= =)點解有兩個獨角龍鄒閏既呢,應該有個出林龍鄒淵,仲有黃信綽號係鎮三山- -

老實講,都幾多錯處= =
回復

:83: :83: :83:
回復

我只實說實話而已,的確是挺多錯處,如有得罪,敬請原諒
回復

no la :86:
我 就 是 有 很 多 還 不 懂 嘛:76:
希 望 你 說 給 我 其 他 的 英 雄 好 嗎:73:
我 可 是 新 手:73:
回復

你想知game出左既定水滸傳全部好漢?
回復