查看: 1409|回復: 10

百豬斬任務

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
勞煩TENNY更新希望網站:

我打左318隻狂豬...

得到"五番隊隊員"稱號及"百豬斬"稱號...

與網站不同...
點解會咁架, 個個都唔同既.

不過搵人上黎講左你地打左幾多隻野豬同埋有咩稱號.
回復

原帖由 Tenny 於 2006-7-4 05:14 PM 發表
點解會咁架, 個個都唔同既.

不過搵人上黎講左你地打左幾多隻野豬同埋有咩稱號.

679 隻 一番隊隊員
回復

原帖由 KIT 於 2006-7-4 05:34 PM 發表

679 隻 一番隊隊員

原來 6百幾隻都有一番隊.....

早知我都打啦.......
回復

最高係幾番隊?????
回復

我諗我應該證實到.

打倒50隻以下狂野豬得到"無能為力"稱號 (唔打都會有)
打倒50隻 ~ 100隻狂野豬得到"十番隊隊員"稱號及"百豬斬"稱號
打倒101隻 ~ 150隻狂野豬得到"九番隊隊員"稱號及"百豬斬"稱號
打倒151隻 ~ 200隻狂野豬得到"八番隊隊員"稱號及"百豬斬"稱號
打倒201隻 ~ 250隻狂野豬得到"七番隊隊員"稱號及"百豬斬"稱號
打倒251隻 ~ 300隻狂野豬得到"六番隊隊員"稱號及"百豬斬"稱號
打倒301隻 ~ 350隻狂野豬得到"五番隊隊員"稱號及"百豬斬"稱號
打倒351隻 ~ 400隻狂野豬得到"四番隊隊員"稱號及"百豬斬"稱號
打倒401隻 ~ 500隻狂野豬得到"三番隊隊員"稱號及"百豬斬"稱號
打倒501隻 ~ 600隻狂野豬得到"二番隊隊員"稱號及"百豬斬"稱號
打倒601隻 ~ 1000隻狂野豬得到"一番隊隊員"稱號及"百豬斬"稱號
打倒1000隻以上狂野豬得到"一番隊隊員"稱號及"千豬斬"稱號
回復

恩...
清楚晒...
但係馬來為有的佐:'(
回復

原來無2468番隊....
回復

甘有冇顯示殺佐幾多只架???(好識打雞仔甘)
回復

原帖由 Blue_Moon0829 於 2006-7-6 12:59 PM 發表
甘有冇顯示殺佐幾多只架???(好識打雞仔甘)

是有的....
回復