查看: 1619|回復: 21

[其他] 我又捲土重來!

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我又捲土重來!

Tenny你用禁IP,我都入到來,何況係禁訪問!

哈哈!~~~~~~~~

我又捲土重來!

你要知道:

我會記往你,但你要因此付出代價!

I will remember you and you have to pay!

Send封E貓話禁我係因為我編輯將帖!

冇品、冇品、冇品、冇品、冇品、冇品、冇品、冇品、冇品、冇品、冇品、冇品、冇品、…

因為你編輯人地將帖!

我改番你就禁我!

我一定會放長2隻眼睇住你個論壇要汁!

係一定一定會!你睇往來~~:16:

回復 #1 我又捲土重來! 的帖子

玩踩場= =?好毒牙:09:

你咩水咩ser咩名,住邊,跟誰牙:20:

說完上面果d野好鬼怕俾人打:25:
回復

回復 #1 我又捲土重來! 的帖子

既然你特登開新account返黎同我嘈.

好.................. 我就同你講道理.

我之前已經禁過你言同訪問, 事由係你成日都刻意宣傳自己的論壇.

你自己個論壇既訪問率不高就要自己想辦法去解決, 唔係成日都去其他論壇請要人去你個論壇.

之後你借著幫我整了個上傳圖片連結為名, 實質又是自己宣傳論壇, 再三令我失望.

我都已經不計前謙, 只是將你的連結刪除, 之後你竟然再編輯主題繼續說三道四.

你估我不知道你可能再改我編輯過的東西, 我只是不想刪除, 希望有人會繼績用你給的連結.

既然你不仁, 我亦不義, 唯有無限期禁止你的訪問, 我亦知道百足之蟲, 死而不僵, 你亦會繼續註冊新account前來阻攔.

係呢件事件中, 大家都是一個論壇的管理員, 我真係不知道你為何還這麼幼稚?

刻意去攻擊我只是想彰顯你的成功感?

本人覺得自己做事可昭日月, 對得住自己, 對得住別人, 希望各位會員看看誰對誰錯.

PS. 警告宣言: http://www.tennyy.com/bbs/viewthread.php?tid=3955
回復

我都覺得他好幼稚﹐既然有時間搞蛋﹐點解唔放多點時間在自己的論壇中好讓自己的論壇可以做的更好呢?
回復

我唔知發生咩事,但係事出比有因...
呢度係tenny既論壇,我相信tenny有權做任何也...
果句可昭日月我尤其欣賞...
論壇,玩下開心咪好羅...有咩好吵姐:10:
比d時間同耐性,所有事一定能成功
回復

傻仔...不如你開論壇黎搶客丫,我地跳槽去你個論壇到踩番你場a_a
回復

:11: 佢打機打到hi左
回復

我唔知點解比3男禁IP,我都冇咁啦=00=
回復

唉,睇你都係唔好再搞希望啦,如果唔係我唔擔保你個壇有咩後果....
回復

Tenny~其實,你唔洗理e d人ga,人地有問題ga,你咪唔理佢lo,任何acc想係咁ga la
回復