查看: 1597|回復: 16

申請道士板板主

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
遊戲伺服器 :香港史進ser
角色名稱     :傻仔∼
角色等級     :112lv
角色職業     :道長
申請版區     :道士系
遊戲伺服器 :香港史進ser
角色名稱     :傻kai∼
角色等級     :77lv
角色職業     :文人

自我評價  :我玩左水滸都有差唔多1年 對道士呢一個職業同埋佢d 一轉職業既特性都好清楚
                       如果有玩家對道士呢個職業有咩問題都可以問我 我一定會好樂意去解答 仲有我成    日     都會 上水滸 史進ser 既玩家如果佢地有需要搵我幫佢\\\地升級既話我都會好歡迎
我都會成日上黎希望國度呢度幫d 玩家手 唔會冇啦啦唔上如果真係唔上得既話我都會同你地講
我真係唔會3分鐘熱度 如果我做左板主後我一定會帶更多人上黎希望國度 而且我仲會同不同既玩家會作 令希望國度更加多人
雖然我有一次唔小心呃post 但係我知錯啦 希望你地願諒我啦

我都支持你做道士系既板主。
原因如下(請Tenny別怪我多事)
1.他對道士系必定有一定的熟悉(我相信KIT係在希望國度裡差不多最高 lv的道士)
2.他解答了很多道士的問題(詳情請看道士板)
3.以我的觀察,KIT差不多天天上線
4.依我看他是一個謙卑的人(別忘了他公開道歉喔)

相信KIT不但有能力及經驗幫助其他道士,更會勇於承認他的過錯。

題外話:你可以帶我升 lv嗎:23:
回復

原帖由 luke仔 於 2006-7-4 02:02 PM 發表
我都幾支持你做道士系既板主。
1.他對道士系必定有一定的熟悉(我相信KIT係在希望國度裡差不多最高 lv的道士)
3.以我的觀察,KI ...

升lv呢樣野 好睇史進d 玩家合唔合作(升lv)
因為 e+ 打大草招成日都冇人

回復

我係想賣晒d野先升lv= ="so我玩在70lv@@
回復

原帖由 luke仔 於 2006-7-4 02:02 PM 發表
我都幾支持你做道士系既板主。
3.以我的觀察,KI ...

阿羅...
佢同我一樣是一個謙卑的人:07:
回復

自我評價  :我玩左水滸都有差唔多2年
水滸有2年咩??
回復

原帖由 Blue_Moon0829 於 2006-7-4 05:38 PM 發表
自我評價  :我玩左水滸都有差唔多2年
水滸有2年咩??

因為打多要係弓戈3 可能唔小心按到埋個2掛 
回復

甘你做佐版主...
你要介紹個妹比我識...
回復

你黎hk史進ser 未介紹你識囉:00:
回復

叫佢黎馬來拉=..=
回復