樓主: Blue_Moon0829

恭喜蕭楊

關閉 [複製鏈接]
原帖由 極神 於 2007/3/22 09:49 PM 發表
1個本來係1轉的人竟咁唔小心,我真係唔知說咩好:04:

叫人幫他轉青二娘啦:01:

:11: 係喎,冇轉青緊係防唔夠啦,孫二本身都唔算高防,當佢9lv 俾你個46lv分身用,都係閔水啦...青鬼左佢好d

我平時見慣青英,已經唔記得冇青係點lu,事關我有英在手,就一定會轉左佢,除非係廢英,咁我連眼尾都唔會睇下,放左倉十世lu
回復

死藍月.........1場兄弟.......借埋隻爆lv新比你拉......
有條件:
1.5可以整死佢
2.5可以賣
3.用完要還
回復

回復 #12 聽•雨•軒boss 的帖子

你說孫新??廢的= =掛的話50 lv就掛唔到,做文頂多掛到70 lv之後好難掛
回復

.............
回復

原帖由 Tenny 於 2007-3-22 04:41 PM 發表

你留意下佢圖下面D字.

佢緊係掛機係到, 點知被隻白額虎打死左.

我估.....................................

唔係:09:
我係因為未到50lv就打到第三章既余標1拉:05:
標哥兩下就殺佐2娘:06:
我點補血:12:
回復

原帖由 Tenny 於 2007-3-22 04:41 PM 發表

你留意下佢圖下面D字.

佢緊係掛機係到, 點知被隻白額虎打死左.

我估.....................................

白虎仔我邊度驚佢...
我30lv未到就殺到佢唔殺拉:14:
回復

原帖由 cat001 於 2007-3-22 05:14 PM 發表

白額虎?第一章boss喎,唔係打緊第一章先會見倒架咩?...我平時冇留意...

係喎,打普通虎冇經,淨係汁野,汁三次前有經..即係打左隻有經 (高lv少少)的怪啦...
咁其實你係打白額虎做章任,定係打料姐?
...

我2娘比余標殺佐之後,冇曬心機,所以我打下虎皮,睇下有冇甘好采羅到白虎帽:13:
但係冇:12:
回復

原帖由 Tenny 於 2007-3-22 09:31 PM 發表
咁你隻孫新係咪爆lv呀?

仲有, 你要諗下, 如果佢真係掛機, 一晚會有幾多隻白額虎呀?

咁樣仲唔死:14:

白虎打我同2娘都係1:14:
仲有我掛機只會掛技能,唔會掛英架:14:
回復

原帖由 cat001 於 2007-3-23 12:41 AM 發表

:11: 係喎,冇轉青緊係防唔夠啦,孫二本身都唔算高防,當佢9lv 俾你個46lv分身用,都係閔水啦...青鬼左佢好d

我平時見慣青英,已經唔記得冇青係點lu,事關我有英在手,就一定會轉左佢,除非係廢英,咁我 ...

我有也想問,轉青係賣100%成功架,事關之前我冇玩之後呢d也先出,我唔知...
tenny個網上只話轉銀同金既成功率,冇話轉青有幾多成功率,我有唔敢試:09:
回復

原帖由 聽•雨•軒boss 於 2007-3-23 09:32 PM 發表
死藍月.........1場兄弟.......借埋隻爆lv新比你拉......
有條件:
1.5可以整死佢
2.5可以賣
3.用完要還

唔係拉,我發發嗑風姐...
有個英咪算好羅,我以前打連贏都冇都係甘拉...
我要升lv曬乜英亞,我穩組仲快拉:05:
多謝你先
回復