查看: 1012|回復: 12

[求救] 主線任務第2篇有d問題想問下...tenny幫幫手

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我第2篇做到呢個任務 ...

他會叫你從魔忍或判軍槍兵身上拿來裝飾刃(自動填入角色身上),裝飾槍(自動填入角色身上),裝飾革(自動填入角色身上)
裝飾刃 (怪物: 魔忍/判軍槍兵)
裝飾槍 (怪物: 判軍槍兵)
裝飾革 (怪物: 魔忍/判軍槍兵)

我打魔忍/判軍槍兵已經拿到“裝飾槍”同“裝飾革 “呢兩樣野﹐但係就拿唔到“裝飾刃”...我已經打左兩日都打唔到﹐點解?
*為左做呢個任害我浪費左兩日時間打d無經怪...而且我密GM問點解問左幾次他都無答我...真係想直接call他媽叉他...

回復 #1 大衛碧咸 的帖子

我可以點幫你呀??:09:

我都係咁打啦, 未試過打唔到, 最多一個鐘內實打到.

你試下同人組隊黎打試下.
回復

我已經打左好耐啦:12:
唔通係我“運氣”唔夠高o既關係?:11:
話者係...個任務有bug?:07:
回復

裝飾刃 你打咩怪?
裝飾刃 要打魔忍~
回復

回復 #4 22782470 的帖子

判軍槍兵都會出架, 講你都唔信.
回復

原帖由 Tenny 於 2007-3-16 06:52 PM 發表
判軍槍兵都會出架, 講你都唔信.

我就係打判軍槍兵但打極都唔出...今晚唯有試下打魔忍...
回復

回復 #6 大衛碧咸 的帖子

你係上面都講明 裝飾刃 (怪物: 魔忍/判軍槍兵)

咁就算你打判軍槍兵打極都唔出裝飾刃, 咁都唔打足2日架?

打一個鐘唔出就試下打第2隻啦.

可能之前有bug所以打判軍槍兵都會出, 而家可能 fixed 左.

如果你真係打魔忍好快就打到咁就同我講返啦, 我改返.
回復

放英出來打來﹐放出來然後去睡覺明天會發覺已經足夠了:00:
回復

原帖由 Tenny 於 2007-3-17 10:08 AM 發表
你係上面都講明 裝飾刃 (怪物: 魔忍/判軍槍兵)

咁就算你打判軍槍兵打極都唔出裝飾刃, 咁都唔打足2日架?

打一個鐘唔出就試下打第2隻啦.

可能之前有bug所以打判軍槍兵都會出, 而家可能 fixed 左.

如果 ...

終於完成個任啦﹐原來打判軍槍兵係唔會出裝飾刃架...一定要打魔忍才可以:00:
個裝飾刃任要改一改啦﹐改為打魔忍才出裝飾刃:13:

回復

回復 #9 大衛碧咸 的帖子

THX.
回復