查看: 1251|回復: 19

[問題] 水滸過map問題

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
2007-03-11 14:33出入傳送點後個地下會變單色或物件移位及地標不見了,要點地圖先行倒,但行得異常慢要再出入傳送點才會回正常,但有時要出入1-2次,有時出入8-10都唔得,要重開水滸先正常,但之後再經過傳送點,又會再有問題.. 呢個問題係自從二月下半月一次維護之後就開始出現
2007-03-11 14:45客服
親愛的玩家您好,建議閣下完整刪除遊戲並重新安裝及更新最新驅動程式,謝謝。
2007-03-12 01:45己重裝.問題依然存在 己上載新截圖..
2007-03-12 01:56客服
您好,閣下可先行更新顯示卡的驅動程式,如情況未有改善,可嘗試完整移除遊戲後再重新安裝,並注意在更新時是否有更新不完全的情況出現,謝謝。
2007-03-12 09:43即管試試
但我不明白為何我以前沒有這個問題:08: :08: ,而自從二月一次更新之後才有這個問題,我以問題該不會是我電腦的問題,而且我的電腦是去年10尾買的,怎會不夠新:08: :08:
2007-03-12 10:07客服
:08: :08: 您好,關於閣下的問題我們也十分重視,並已提交有關部門跟進中,造成閣下的不便非常抱歉,感謝閣下對水滸歷險online的熱心支持。
2007-03-12 10:53其他玩家都有同樣問題,部份人在論壇上有提及,供你參考
http://www.tennyy.com/bbs/viewthread.php?tid=5659&extra=page%3D1
2007-03-12 11:16客服new:
您好,感謝閣下的補充,有關部門已跟進問題中,不便之處敬請原諒,如有進一步消息,我們會在此回覆閣下,謝謝。

唔記得backup d 截圖,冇哂:12:  
你岩岩打過去- -??
我仲衰啦..尋日更新完後..
打左ac同密碼登入果時佢彈出一句野.
連接至主控制伺服器失敗@@
系都要我買哂野..佢先俾我玩吾到....
好x火.....:08: :08: :08:
回復

香港d客服真係超廢囉..成日話自己冇問題,d玩家就錯哂o既,

離哂譜
回復

佢只系識叫你重裝重裝...
- -""
我衰過你啦../.\
我打完ac就入吾到- -
回復

回復 #1 cat001 的帖子

cat001 你都算好啦﹐只系變單色或物件移位及地標不見了,我重犀利﹐全部正常只有後面的畫面變到過版時的畫面﹐我重整天開黃﹐什麼都看唔到﹐驚無端端被人飛我毛﹐你重話可以用小地圖來行﹐我直頭乜都作不到,可憐﹐我念易地野應該都系游戲出錯唔關我地玩家既問題﹐只不過系地gm想推卸責任拉隨口講地也來應酬
回復

係未好似甘
回復

原帖由 奸商 於 2007/3/16 02:07 AM 發表

係未好似甘

係呀...冇哂色囉,變哂單色
回復

定係呢種ar?

回復

回復 #8 聽•雨•軒boss 的帖子

你幅相都應該好耐啵......
回復

回復 #9 Tenny 的帖子

夠經典ma!同埋夠恐怖!^^
回復