查看: 1621|回復: 10

【武ser】小心土之道士

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
佢日日係大草同甲場搶怪,但係
佢打大草都比樹怪扣52,40...
佢搶完就串人,但係又真係勁廢
佢1轉左仲要比怪扣到咁.......
搶怪都要擋到,佢咁樣搶法,又日
日都係到搶,仲有時串人,武ser d
人都好憎,如果你地見到佢,都話返
佢,叫佢咪搶啦!!:08: 佢真係好黑
人憎!!
☆卍解☆呢個人咁一樣-.-仲常常冇神神串人添-_-入青山啦:08: 比面22782470先唔串7佢:20: 我幾好人呀:33:
佢有個新人又係有2粒☆嫁∼小心佢
呢位人兄一唔鉅�唔夠人串就踢你,好冇品囉,又唔知個幫爆係我fd:14: 人蠢冇藥e,明嫁明嫁:38:
回復

係呀要小心土之道士呀
佢係咪話你個死人妖神叫我黎打死你個人妖小*趣﹏”................
:16: :16:
佢好煩呀土之道士
回復

原帖由 小伙孑 於 2007-3-14 10:56 PM 發表
係呀要小心土之道士呀
佢係咪話你個死人妖神叫我黎打死你個人妖小*趣﹏”................
:16: :16:
佢好煩呀土之道士
你係邊個 =.=
回復

回復 #4 oranges 的帖子

點解你唔轉ac搶番= =他咁扣血法應該自作自受會死嫁bor

重有thx你1個半月前幫我個新ac幫爆bor:01:
回復

:22: 你估下:28: 哈哈哈哈
回復

係呀,好DOG,1轉都搶人怪,夜行者都係[冇左大引]
回復

:11: 我都唔憎佢
回復

因為咁做ga人可能係青山出泥,咁我地無理由咁話人+ma:11:
回復

原帖由 22782470 於 2007-3-27 03:42 PM 發表
因為咁做ga人可能係青山出泥,咁我地無理由咁話人+ma:11:

應該話青山都唔收佢:00:
回復