查看: 1005|回復: 8

请问怎样才可以让帮会更厉害?

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
请问怎样才可以让帮会更厉害?:31:
首先你自己要強﹐再找其他比較強的人進幫﹐一步一步升幫會的級數就一邊收人﹐甘就會強:01:
回復

如果你是好漢或當家…

你可以在幫戰狀態下擊敗鋼鐵茶果、其他幫的好漢或當家,你的幫會便會獲得聲望。
回復

收多d勁人好像我咁^^:04:
回復

幫會要強就要收多d2轉入幫再要當家同埋好漢輪流開黃打 鋼鐵茶果打返1~2千幫聲 同埋開黃打怪升lv令幫會經驗值增加。:22: ,不過而家好似重未有5級幫會打極都係4lv既至尊級 幫會。:19:
回復

同埋..唔好為儲夠人數而收分身,因為d人會覺得個幫唔熱鬧..會悶到離幫。一定要收d經常online 的人...收一轉的人的話...得閒同佢地up下...同d人傾下計,搞好關係...有問題要講道理...唔係一定要用暴加解決問題的....而家我個幫都唔錯架...雖然唔係大幫...不過有好多人想入黎我個幫...新人又有...舊fd都有..同其他幫d關係都算唔錯,好開心..
我相信慢慢個幫會越黎越大...而家我仲係 2lv幫...已經唔夠位..要考慮升 3lv...黎收人:05: :04:

回復

原帖由 玉樹臨風 於 2007/5/16 02:54 PM 發表
幫會要強就要收多d2轉入幫再要當家同埋好漢輪流開黃打 鋼鐵茶果打返1~2千幫聲 同埋開黃打怪升lv令幫會經驗值增加。:22: ,不過而家好似重未有5級幫會打極都係4lv既至尊級 幫會。:19:

:14: :79: 幫經容咩易加丫,只要個幫d人常on常升lv...好快到幫經上限咋
回復

原帖由 cat001 於 2007-5-16 03:45 PM 發表

:14: :79: 幫經容咩易加丫,只要個幫d人常on常升lv...好快到幫經上限咋

幫會經驗值要開黃升lv先有得升,唔係太多玩家肯咁做既。最慘開左黃打怪升lv重要同組既人都開黃先幫到你補血或補mp,唔同幫一起升開黃用爆技又變左互片:11: 你講既係一轉頭都重work既,但過左一轉頭後就唔可能啦。不過我以前入過幾個會都有數千萬經驗值既4級幫會。:01:
回復

原帖由 玉樹臨風 於 2007/5/17 11:46 AM 發表

幫會經驗值要開黃升lv先有得升,唔係太多玩家肯咁做既。最慘開左黃打怪升lv重要同組既人都開黃先幫到你補血或補mp,唔同幫一起升開黃用爆技又變左互片:11: 你講既係一轉頭都重work既,但過左一轉頭後就唔可 ...

唔係架,唔開黃都升倒,我個幫得兩個好漢,唔通要靠呢兩個好漢黎升幫經咩?你計一計條數啦..不過..我諗你好難計囉,因為你已經係4lv幫,太多人出出入入過,條數好難計。我個幫d人冇乜出入,2lv幫,個幫經就係各人的幫經總和黎架啦 (未到上限,有數得計)

回復