查看: 993|回復: 5

[閒聊] 金豬獻技好鬼廢

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
寵物技能問題:
點解金豬果招「金豬獻技」要俾10000蚊先出倒呀﹐邊有人出去打怪會帶錢出街架?有d形同虛設囉,而且話明係金豬「獻」技,點解我要獻10000蚊俾佢我先用倒呀,咁應該叫金豬「賣」技喎,咁即係騙我地d玩家買回技姐,你問1000個玩家都唔會有一個人會用呢招啦,我唔好叫隻豬汁多d兵車行符同堅毅符俾我?
我隻豬第1招都係獻技 唔知可以車幾耐 冇用過:16:
回復

RUNUP一向都昆人錢嫁啦。
回復

原帖由 lchuen 於 2007/3/12 09:00 PM 發表
我隻豬第1招都係獻技 唔知可以車幾耐 冇用過:16:

我諗同兵車行符一樣都係十分鐘
回復

use 兵車行符 better la ...

「金豬獻技」  really rubbish :08: :08: :08: :08:
回復

我而家有三隻豬/豬蛋,我決定一隻專係汁野,一隻專係出技,一隻平均型,到時又打得又保得條命,又可以多d野汁,就會好爽啦...
努力養豬中
回復