返回列表 發新帖
樓主: kanex6

[問題] 為甚麼 沒甚麼人玩 金剛 的呢?

我知道 破甲拳 是打人很痛但是秒我不到 我用 弗山百龍霸 打去一焦就死 我命中高 看你會不會玩裝備 破甲拳 打人 我沒看過破甲拳秒過我 還有我是和我朋友一起 PK 的所以是一樣等級>:13:
回復

不如聽下我哩個一轉0既講啦 - . -
我二轉打算轉明王,
因為D技大部分都係攻擊技黎,
所以打人唔怕屎...
金剛升lv好 D
但係同魔攻職pk就同 xx 一樣,
剩係加物防唔加魔防,
無用...
同明王 pk 係睇中唔中架姐,
中一招不動拳都死啦,
仲話咩佛山霸 :18:

先整招不動拳,
再加招狂龍崩,
整多招通天炮,
黎多野天魔舞。

最重要係明王都可以學到護法招金剛不壞,
升lv又掂...打人又掂
再唔係學返招青龍,
一招秒都仲得 :17:
回復

:15: 你講話滅?講到金剛=完全廢物:09:
刺客有怎樣?命短防底打不進防高:07: 不就更廢物?
都說了。。。看 裝備玩家不是轉業...:09:

冒犯了。。。我是9文龍通天:13:
回復

原帖由 vv12345 於 2007-4-25 09:35 PM 發表
不如聽下我哩個一轉0既講啦 - . -
我二轉打算轉明王,
因為D技大部分都係攻擊技黎,
所以打人唔怕屎...
金剛升lv好 D
但係同魔攻職pk就同 xx 一樣,
剩係加物防唔加魔防,
無用...
同明王 pk 係睇中唔中 ...

無加魔防?? 禪師神通咪加魔防囉 . 我而家物攻31xxx  物防41xxx 魔防都有11xxx ... 這個遊戲最主要還是看裝備 = =
升lv 有金剛幫全隊人加防爆怪重補咪血
pk ? 我先點佢穴 再來一招內透勁 佛山百龍霸 ...... 唔死都殘廢
聽說明王係要防低 破甲先打得人痛 ....... 既是講如果佢一招破甲打唔死我(hp多地就唔怕) 就是佢死囉

回復

all chararter also good de ...
ned see equitmen.
if ming wang all shi jing pearl hard to no get kill by ming wang
回復

原帖由 虹寶寶 於 2007-5-14 09:25 AM 發表

無加魔防?? 禪師神通咪加魔防囉 . 我而家物攻31xxx  物防41xxx 魔防都有11xxx ... 這個遊戲最主要還是看裝備 = =
升lv 有金剛幫全隊人加防爆怪重補咪血
pk ? 我先點佢穴 再來一招內透勁 佛山百龍霸 ..... ...

明王破甲拳唔只看防重有功﹐只要自身物攻高出物防太多威力真的無限可擊。。。。我6萬血都試過被秒殺
回復