查看: 892|回復: 11

[問題] 100 lv 或200 lv唔轉職住,而又死左的話,會不會有死經

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
100 lv 或200 lv唔轉職住,而又死左的話,會不會有死經
好似係會o即:22:
回復

回復第 2 帖由 takuya2u 所發的帖子

因為100lv只是未轉的lv 上限 但系死經吾會計算系你升級所需的經驗人所以
會有死經
回復

仲想話到時唔轉職住去打下排裝添

:07: 仲想話到時唔轉職住去打下排裝添

咁即係要收好多不死毛啦,有死經∼∼∼∼∼
回復

原帖由 cat001 於 2007-3-12 10:24 AM 發表
:07: 仲想話到時唔轉職住去打下排裝添

咁即係要收好多不死毛啦,有死經∼∼∼∼∼

你可以買定粒極忘,
之後想轉之後食左佢咪得lo
回復

原帖由 22782470 於 2007/3/12 08:42 PM 發表

你可以買定粒極忘,
之後想轉之後食左佢咪得lo

你意思係咪話忘懲丹呀?好似做任都有一粒,留住佢先
呢粒野用佢時要俾錢先消倒死經

回復

回復 #6 cat001 的帖子

邊個任咁正牙,說我知啦:14:
回復

原帖由 極神 於 2007/3/14 10:21 PM 發表
邊個任咁正牙,說我知啦:14:

:07: 好多人個個一開ac就掛住拉經升lv,淨係做公頻任、英雄任 (註:其實我遇過一個人 30幾lv都未做公頻任添。) 其他任咩都唔做,緊係唔知有正野啦。

呢個任呀:

任務名稱 :烏賊藥師
觸發任務NPC:白芽灣.東 田藥師(x185,y-76)
等級限制:1轉15級
解法:
1. 收集 100個墨汁 (怪物:冰八爪魚/冰八爪怪/冰八爪妖)
獎勵:忘懲丹及33,600經驗值

不過呢粒忘懲丹同極忘唔同,忘懲丹要俾game錢消經,極忘應該咩都唔洗 (除左係要用點買之外)
回復

官網買野個度 好似有一樣叫 "極.忘懲丹" 可以唔洗比錢就咁食左就可以清死經(好似係有):13:
回復

:11: 過左10lv 之前一死就有死經了
回復