查看: 1285|回復: 13

[求救] 请教高手杀龙的问题

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
请问只有刺客可以杀龙么?风水师可以么?如果可以要多少级才行
我是和2转的人一起杀的,哈哈哈。。。:13:
回復

杀龙的画 180以后进去基本不费血了,最好找多几个人,把小龙卡住打,否则很容易中断技能
回復

請教高手殺龍的方法

:28: :28: 我是把整個龍洞里的怪一起炸﹐炸到怪很少血時用黃金英雄炸:28: 拿到好多裝備
回復

同志......咁你隻英幾防?:79:
回復

基本上有4800-5200防就可以擋到﹐wendy你幾lv?因為係藍名或灰名怪o既話就算你開個英出黎它都唔會爆wor...除非係紅/白/黃名怪囉。
我而家都係打緊龍賺外快﹐打左2日拿到2個赤龍﹐3個黑龍﹐1個金龍同其它果D小龍帽。:01:
回復

原帖由 liuyao0825 於 2007-3-8 11:16 AM 發表
請問只有刺客可以殺?么?風水師可以么?如果可以要多少級才行

都唔一定要刺客先可以o既...組刺客目地係刺客可以用毒黎毒條龍﹐等條龍快死D。你唔係刺客o既話可以買幾粒地猖石(攻擊帶有10%中毒機率)或地狂石(攻擊帶有猛毒機率 + 10%)裝落你個武器上拿黎打龍。
回復

回復 #6 大衛碧咸 的帖子

龍帽唔直錢左。。。賺得唔多。。:09:
回復

原帖由 wendy6 於 2007-4-26 06:02 PM 發表
:28: :28: 我是把整個龍洞里的怪一起炸﹐炸到怪很少血時用黃金英雄炸:28: 拿到好多裝備

:07: :07: :07: 骗人
你可以在龙洞炸代表你大概1转80或以上,
你的等级高,你的英雄根本是不会炸的。

我二转在龙洞炸都曾经被小龙点死,3。3k++魔防
物防8k++ 大龙小龙 物攻我1点而已
(穿金龙帽,因为金猪帽没有加魔防)

就算你有金龙帽还是金猪帽也是没有用
1转炸小龙不懂要用多少招炸到很少血

不要用黄金英雄来骗人。。。。

回復

:09: 魔防有什麼關係?裡面的龍都唔會用技能:11:
回復