返回列表 發新帖
樓主: alex1024

[交流] 要求 gm 唔好要宣戰 系統

關閉 [複製鏈接]
原帖由 calvinchan1993 於 2007/3/5 06:01 PM 發表
宣戰系統係係gm唔比你地掛英既,其實gm有權封你ac,不過佢冇咁做姐,想一開始有英有寵去台灣水滸,果到有得送

掛英又唔係用外掛,用英升lv,gm都有權封ac?憑咩呀?
回復

回復 #1 alex1024 的帖子

你要gm有得俾你掛機...得 吾好有狙擊英

你要gm送寵...得...太陽由西邊升起戈日

你要gm聽你講...得你搵齊d 玩家同gm講囉

我肯定讚成有狙英既人多過反對

你地個個打機打得咁輕鬆...我地d1轉同2轉呢-__-?

怪多血不凸止 升1lv 又多經  怪攻又高

1隻14鏡盾金史打宋家村都好吾安全

鄆城更加吾好講 秒英都有份

你地d 未轉要打機打到錦既 不如我建議你去玩戈隻有掛技系統既online

成日諗住叫gm刪左個宣戰佢 不如諗下點樣升快d 仲好喇-_-
回復

不可以怪Gm的每個人還不是要賺錢,
只不過用不同手法而已嘛:05:
回復

原帖由 KIT 於 2007/3/26 09:26 PM 發表
你要gm有得俾你掛機...得 吾好有狙擊英

你要gm送寵...得...太陽由西邊升起戈日

你要gm聽你講...得你搵齊d 玩家同gm講囉

我肯定讚成有狙英既人多過反對

你地個個打機打得咁 ...

咁你 又唔可以咁偏激囉,人地點升人地o既事,唔好搞事咪算囉, 返正都係一轉前的事,而且, 講真果句, 用英升其實係慢過用人升格,你咪有得佢成世 零轉囉,有咩所謂姐,升到紫山,冇咁上下勁英,都升唔倒,咁咪又雲起賺錢o既機會?咩方法升都好,雲起都有機會賺錢,洗乜理 咁多姐。

我膽咁講,佢用開英升,都唔會點識屈怪升,到左一轉場,咪又係得個坐字冇咩人組?~~~呢d仌我見唔少啦,未轉o係大草就猛咁加1轉做好友,叫人幫引幫爆,自己就咩都唔做,結果,我160幾lv,佢地都仲係未轉啦,成日等人幫丫嘛。
你咪理佢地咪得囉。
回復

:11: gm渣住枝鎗對住你個頭叫你掛英嗎?
回復

咁都得 比英同寵..
回復