查看: 697|回復: 8

[求救] 我玩義士玩到 50lv,仲繼續做義好唔好

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我玩義士玩到 50lv,仲繼續做義好唔好

因為開始覺得悶啦,自己屈的話,義d招又出得慢過頭,屈怪好辛苦

扣血扣得唔多,招地龍個範圍又細,仲要點怪先爆倒,加緊mp時只能用漫天,上限得果9999.

打完關西羊之後的怪係咪全部都要屈?義士屈升快唔快....
唉..好多問題
唔知轉唔轉職好, 但我又想做番純種俠客系職業..

好煩惱
升爆佢就大ga啦= =2士都幾好屈嫁可以石怪同定怪,又可以+mp.仲有屈怪唔係講出技速度,係講你有冇+速eq,有會好屈好多.
爆得小請人幫屈lo,武ser就唔係好貴,你個ser就唔知∼
回復

原帖由 cat001 於 2007-3-5 02:59 PM 發表
我玩義士玩到 50lv,仲繼續做義好唔好

因為開始覺得悶啦,自己屈的話,義d招又出得慢過頭,屈怪好辛苦

扣血扣得唔多,招地龍個範圍又細,仲要點怪先爆倒,加緊mp時只能用漫天,上限得果9999.

打完關 ...

不如你比個ac我丫:13:
回復

而家50lv 升到上70lv時
做義士會比較好
招地龍遠技 用黎爆綠龜一流
會狼好多人組你做爆手
但上到2轉40lv以後 mp既需求會大大減小
時關240lv 極小人會開英升lv~
如果想轉m請諗清楚~~
回復

唔開英升lv,人都要mp 嫁
回復

lv240已經mp多好多﹐消耗mp量單靠自己坐低已經可以回復了﹐不過2轉的大俠爆技有4招﹐地龍,櫻吹雪﹐天舞6連﹐散落﹐而且漫天都可以被怪睡﹐地龍﹐櫻吹雪可以土封冰封怪是唔錯的爆手。:17:
回復

聽落好似幾好喎..
我早兩日合左把白虎劍啦 攻方面好dd
但招地龍只可以扣到39999
唉..而家得36xx魔攻..
好似唔好好打得咁
回復

原帖由 cat001 於 2007-3-10 01:22 PM 發表
聽落好似幾好喎..
我早兩日合左把白虎劍啦 攻方面好dd
但招地龍只可以扣到39999
唉..而家得36xx魔攻..
好似唔好好打得咁

我全體得4千幾魔攻:12:
不過地龍我爆到4m幾
回復

轉秀才但二轉唔好轉謀士.... 出埋三轉轉太x 跟住學埋謀士d技 ....好正家:01:
回復