查看: 2377|回復: 23

2轉大哂@@??

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我想問,2轉高lv係唔係大哂????
幫人,係唔係有罪?????

今,up完lv好悶,唔想up,之後見到2轉開紅玩pk
我都開(我好多事佢地唔小心殺到我我冇所謂)
我開紅之後冇打人,冇殺人,只係幫人+下hp
之後開始冇人玩p,仲有幾個人開住紅
我多事,死在又開,因為真係好悶........
之後有個叫莎莎(早就知佢係邊個=.=)的人走到我身邊殺我
我知佢係2轉,如果佢同人p用技唔小心殺我唔會怪佢,不過我開紅
佢就殺我.......
:26::26::26::26:之後唔理佢,佢又殺我..........................................................
我出冷笑,身邊d人比我冰住哂,我幫d人解哂冰
只係冇幫佢..........................................
佢開始串我啦...............................
我地開始串...................
我個問題係

點解莎莎會放個ac比咁的人???

2轉係唔係大哂?????(2轉話,要怪就怪gm唔出新怪,我都知)

就算冇出新怪,2轉係唔係斬可以引怪殺人/昆人/冇啦啦殺人/開紅宜人????

2轉大哂????
2轉係成個水滸最勁果個?????係唔係可以話可以殺人就殺

其他2轉玩開紅都有講玩死唔死......

只怪我多事開紅,2轉就可以仲以殺就殺???

我死在,卡住在,佢仲要打我(打我都冇用)
不過佢叫\"隊長"help我之後再殺我

成件事唔關隊長事(佢只係help我)

貓妖殺人,我唔信
水雪殺人,我唔信

因為佢好都好好

同人地講佢冇圖比人睇

不過d人咁做真係忍唔住
就算de post,我會係第2到post
人話我死冇對証
我就比圖大家睇

其他人睇到我係死在
唔係呀d 2轉都幾好人呀 就好似我幫會個大當錦成日幫我 又帶我打蟲
回復

有d 2轉好乞人憎...
回復

甘你開紅名人家咪殺你囉...
等你2轉再報仇囉...
回復

有D 2轉好好,有D 2轉好衰。

我地九紋龍有個大俠叫 逐風 。唔少新手(例如我)都受過佢既幫助。
呢個只係例子,我唔係話我地只得1個好人。

有D 2轉的確幾衰。我有次去大草組人打怪。我地個個都得70幾 lv。有個2轉企係度。我地問佢可唔可以幫爆。佢\走去引左好多隻豬&木。我地組得2個人冇死
回復

原帖由 luke仔 於 2006-7-3 04:24 PM 發表
有D 2轉好好,有D 2轉好衰。

我地九紋龍有個大俠叫 逐風 。唔少新手(例如我)都受過佢既幫助。
呢個只係例子,我唔係話我地只得1個好人。

有D 2轉的確幾衰。我有次去大草組人打怪。我地個個都得70幾 lv。 ...

仲有一個叫           【閻奔雷虎】                   佢成日都我地幫我 我升lv戈陣佢又幫引 又幫爆 又帶我去打蟲
回復

原帖由 KIT 於 2006-7-3 05:33 PM 發表

仲有一個叫           【閻奔雷虎】                   佢成日都我地幫我 我升lv戈陣佢又幫引 又幫爆 又帶我去打蟲

我地有個叫GOSU-ENG
回復

有d 2轉人真係好cheap 既
唔記得佢咩名啦
果時我係石門打緊啦
之後有個人行埋黎搶怪,(唔係1,2轉的)
我打左句"唔該你唔好搶怪,麻煩你過其他場打"
咁呢句都叫做客氣啦下ma

佢only 回左句"好,實好嫁"
之後就轉左個唔知1,定2轉既人係咁搶我怪
重屌我添- -
你話啦
有d人真係似住人地唔夠佢打,
就大晒咁

評分

參與人數 1威望 -2 收起 理由
Tenny -2 請注意用詞 - 嚴禁粗言穢語

查看全部評分