查看: 1006|回復: 12

有冇人可以講d市價

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
好似~~
林沖 武松 個d受人歡迎既英/裝~~有冇人講下d市價~~
林ser令野全部過億...........
回復

武ser
eq
?歈???????????????????????
?曭L玉2000m左右           ??
??6龍頭1000m左右         ??
??+速左上1580m左右      ??
??+速右下600m左右        ??
?曭鷩s頭4000m左右        ??
?蠸厭?1500m左右           ??
?裺???????????????????????
pet 500m-700m
4草10m-20m
高石5-10m
技書一set(0轉)10m
技書一set(1轉)50m-100m
技書一set(2轉)天價
回復

原帖由 angelliu 於 2007-3-3 03:27 AM 發表
武ser
eq
?歈???????????????????????
?曭L玉2000m左右           ??
??6龍頭1000m左右         ??
??+速左上1580m左右      ??
??+速右下600m左右        ??
?曭鷩s頭4000m左右        ??
?蠸厭?1500 ...

1500m,你傻左牙:14: 我收蝴蝶精7  680m都覺貴

我收精7金龍1300m

精6林玉600m

覺得你說緊林ser:28:
回復

原帖由 極神 於 2007-3-3 10:48 PM 發表

1500m,你傻左牙:14: 我收蝴蝶精7  680m都覺貴

我收精7金龍1300m

精6林玉600m

林沖d野貴到傻:02:
回復

我買咗一塊虛實石180m , 你地覺得係咪好貴呢????????????

我買咗一塊虛實石180m , 你地覺得係咪好貴呢????????????
回復

回復第 4 帖由 極神 所發的帖子

我個蝴蝶有人話1300m同我收,不過我唔放咋,果個人叫火卡.
我傻定你傻呀,我知你傻但你都唔洗咁揚啵!
e+物價貴左呀傻佬:13:

回復

回復

:27:  每 个 东 西 都 好 贵 哦
回復

原帖由 極神 於 2007-3-3 10:48 PM 發表

我收精7金龍1300m

精6林玉600m

呢個係未出全盒之前的價,林玉有人收3000M
回復