查看: 1759|回復: 28

[求救] 好唔開心呀,女仔做男角好辛苦

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
好唔開心呀,女仔做男角好辛苦,人地以為我係男仔,就粗聲粗氣爆哂粗,講多兩句人地就以為我惡意傷害,有冇搞錯呀!

當我話俾人知我係女仔,d人d態度當堂唔同哂,太過份啦,點解d人見我係男角就一定當我係男仔喎

做男角就一定要俾人話啦咩?男角就一定係男仔啦咩?d人會唔會白痴左呀。我改個中性名姐,就當我係男仔,唔通男角改個女仔名咁核突咩

有d人仲衰,男仔做女角,痴住哂扮女仔扮可憐拉經,知佢真面目就係咁爆粗,明明得罪人果個係佢,俾人殺果個(仲要大大個名義話報仇)竟然係我,呢個係咩世界呀?我冇犯人,反而成日俾人蝦!:12:

我冇咁比人過=0=邊個敢話我,我找我朋友打7佢:13:
回復

回復第 1 帖由 cat001 所發的帖子

同情同情......T^T......
如果你入下雁門....哇....成個婦女會甘= =
其實當時我開故仔係男仔黎,因為我講野d語氣似男仔,又全世界都知我係蕭楊.....d人居然話我個楊係人妖:16: 後來為左保存名節咪轉番女....- -
回復

:09: 我近期由男轉女:09: 先知道d人幾...........
回復

原帖由 angelliu 於 2007-3-2 08:22 PM 發表
我冇咁比人過=0=邊個敢話我,我找我朋友打7佢:13:

你會找邊個唷?@o@
回復

回復第 5 帖由 22782470 所發的帖子

她在1個月黑風高的晚上.......................

找2轉fd打7人
回復

原帖由 cat001 於 2007-3-1 08:00 PM 發表
好唔開心呀,女仔做男角好辛苦,人地以為我係男仔,就粗聲粗氣爆哂粗,講多兩句人地就以為我惡意傷害,有冇搞錯呀!

當我話俾人知我係女仔,d人d態度當堂唔同哂,太過份啦,點解d人見我係男角就一定當我係男 ...

= =男仔扮女仔俾人說人妖,但女仔扮男仔就說.....男人婆(可能)

現在男女不平等,女的地位高過男,冇計:25:
回復

原帖由 極神 於 2007-3-3 10:58 PM 發表

= =男仔扮女仔俾人說人妖,但女仔扮男仔就說.....男人婆(可能)

現在男女不平等,女的地位高過男,冇計:25:

我男女都用wo:13: :09:
回復

回復第 5 帖由 22782470 所發的帖子

同學靈魂囉:34: 我仲有2轉朋友咩:14: 不過我是誰好快就2轉:28:
回復

d人自己係人妖都話人係家啦
以為人地唔知
真係傻
最好你係男開男 女開女姐
咁人地咪講唔到你lo~
回復