查看: 1366|回復: 15

明王轉職流程

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
明王

1.先到廷安府搵明王轉職考官接任 之後佢會帶你到陰間
2.係小妖邪身上度扲番「明王像首」「明王像身」「明王像腳」之後要用明王像首黎合番好明王像
3.得到明王像後 玩家可以用佢黎開陰間而同時佢\會帶你去到無極陰間
4.這一時從大妖邪度得到「明王戎」
5.等到佢午時 玩家就可以用「明王戎」離開無極陰間
6.之後番佢廷安搵番明王轉職考官 轉職完成

希望幫到tenny 你啦

評分

參與人數 1威望 +5 收起 理由
Tenny + 5 希望國度期待您下一次的分享!

查看全部評分

冇人回既= =
回復

:00:有圖會好點~(馬來西亞論壇轉貼)
http://forum.108.com.my/viewtopic.php?t=14175

評分

參與人數 1威望 +5 收起 理由
Tenny + 5 你的發言非常精彩,請再接再厲!

查看全部評分

回復

原帖由 很想 於 2006-7-2 07:30 PM 發表
:00:有圖會好點~(馬來西亞論壇轉貼)
http://forum.108.com.my/viewtopic.php?t=14175

本人想將你轉職既過程放於本人的網站內, 可以嗎?

請回覆!
回復

十分歡迎 想既就擺啦 唔洗問我 我仲有教頭同監軍轉職
回復

回復 #5 KIT 的帖子

KIT 請留意我引用邊句.

其實我係想問"很想" 而不是你.

因為他是自己做的, 不是轉帖的.

題外話: 係咪好 hurt 你呢?:15:
回復

原帖由 Tenny 於 2006-7-3 04:46 PM 發表
KIT 請留意我引用邊句.

其實我係想問"很想" 而不是你.

因為他是自己做的, 不是轉帖的.

題外話: 係咪好 hurt 你呢?:15:

唔係呀 是但啦 我冇乜所謂既
回復

原帖由 KIT 於 2006-7-3 04:59 PM 發表

唔係呀 是但啦 我冇乜所謂既

搶佐你既風頭啦:00:
回復

原帖由 Tenny 於 2006-7-2 10:45 PM 發表

本人想將你轉職既過程放於本人的網站內, 可以嗎?

請回覆!

哦哦,當然能~:23:
回復

聽很想既拉...
佢已經轉佐拉...
回復