查看: 733|回復: 7

[求救] 水滸問題...希望武神見到請入黎

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我安完水滸之後 當然馬上登入 點知... 佢話連接到FTP發生問題 我一望...他話要安個咩【手動更新檔下載點】
咁我咪安lo∼ 但on完都係玩唔到∼到底咩事呢 希望各位幫幫手 如果要安野既話 唔該俾下載點 同埋安完要做d咩野∼
你on左個手動,按多下"
之後右kick pserv.log     按有e個係最尾的--->Alt+e
入我的電腦=>本機磁碟(C:)=> Program Files => Runup => 水滸歷險 Online
就得啦"
回復

唔得wo  當我開個陣彈左個  開啟舊檔  儲存  同x消  我按開啟舊檔  跟住彈左個無野的網

都唔知做咩
回復

:02: :02: 唔該再幫幫手

我要玩呀==
回復

回復第 1 帖由 ﹏迷戀※人* 所發的帖子

http://www.tennyy.com/bbs/viewthread.php?tid=4146

下載以下的手動更新檔 pserv.exe 就一定玩到, 唔好同我講又唔得.
回復

原帖由 ﹏迷戀※人* 於 2007-2-27 05:47 PM 發表
唔得wo  當我開個陣彈左個  開啟舊檔  儲存  同x消  我按開啟舊檔  跟住彈左個無野的網

都唔知做咩

要save先可以做我講ga野"
回復

我之前都係咁........好采有人幫左我:01:
回復

:02: ==哎  玩到啦:02:
回復