查看: 1151|回復: 11

[原創] 我的被騙實錄

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我的被騙實錄 2007/2/22
 話說...我在獨龍山打緊牛...
badboy仔 招人打千里林(黑甲)
我問佢可以帶我嗎 我引都ok(我當時34lv)
佢開心接受
佢一開始叫我比個蝶背佢try下(我裝緊)
我比左佢= =
我就裝番個惡魔之翼
佢見到又叫我比佢try下2個bin個好用d
咁我又比左佢(我中覺得e個game d 人個個都好好人)
打打下 升到36lv 佢問我有冇英 我話有個爆等青李忠
佢話要用下我隻英 話會清怪快d 
咁我又比左佢 但係佢又唔開= =佢話佢冇元氣
跟住我見佢一直用我個惡魔之翼 我就問佢要番個蝶背 
但佢話佢味try完 比左個天使之翼我用住先(我覺得佢唔係扼我)
到左我39LV 佢話我升得慢 叫我番京先 等佢做少少野後帶我打勁野
我等左2mins 佢突然call我 叫我比曬d$佢 因為要2500m先入得個洞打(中話打完可以拿番d$)
我打曬我全身家佢(1.48k) 之後佢話要入去先清左門口d怪先 唔係我好易死
過左10mins 佢話唔夠$ 要多d 咁我就用我第2個ac(人名:戰鬥妖精雪風)比左500M佢
佢又見到我哥有魔鬼背飾 又話要用下 我又好心過頭 比埋佢= =
同埋要番個天使之翼+番d防打怪 我又比番佢
之後我等左好耐 狂call佢都唔應
突然佢話 咩是?我識你gar咩
我即刻氣到出火
我叫佢米玩 比番我 佢話要call gm告我
咁我就即時call gm 點知d gm 唔理 叫我去報警
我成個人呆左= =
之後我又狂叫佢比番d野我
當我在起自責我時候 我用最後一招 在公眾頻道唱衰佢
一開始都冇人理我
之後badboy仔中要開店賣我個惡魔之翼,蝶背,爆等青李忠
我唱下唱下 就有d好心人黎安慰我
derekkwok123見到我咁可憐 就買番個蝶背,爆等青李忠比我
我好驚訝game中竟有咁好的人
之後我再叫badboy仔比番2000m我
但佢中係度扮唔知
之後Alen e個好人比左700M我買裝 (多謝曬)
我見人人都咁好 條氣又順番d 就算lar
之後就寫左以上一埋字lar 
多謝曬derekkwok123同埋Alen
最後就係請多多照顧戰鬥妖精雪風同小基爾

我係武松ser

回復第 1 帖由 enochasdf 所發的帖子

我都試過= =有個人叫我借英比他我吸經,我說唔得他係度吵:34:

重有1次俾人用bug昆左個蝶,他重說用我個蝶換6龍:12: ,1係叫我600m買番:16:

個時我冇錢,冇lv,如果係現在我吹雞搞掂他:28:
回復

我同你一樣,總係覺得武ser d人唔係衰人
所以都成日比人昆野
唔好咁傷心啦
有野搵我
岩岩一轉左
武ser
俠士卒
回復

我都話啦!吸經有咩好玩!吸下吸下重俾人昆埋!

真『冇陰公』:03: :03:
回復

derekkwok123同埋Alen 都係我朋友:28: 有一次我在千里地下汁左個+地英ge 野derekkwok123用50m同我buy呀:28:
回復

原帖由 chkalong 於 2007-2-24 08:09 PM 發表
我同你一樣,總係覺得武ser d人唔係衰人
所以都成日比人昆野
唔好咁傷心啦
有野搵我
岩岩一轉左
武ser
俠士卒

我見到
帶住個金龍頭ga道士丫ma@@"
回復

原帖由 angelliu 於 2007-2-25 01:02 PM 發表
derekkwok123同埋Alen 都係我朋友:28: 有一次我在千里地下汁左個+地英ge 野derekkwok123用50m同我buy呀:28:

我是否是你的朋友呢?
回復

你當我係你朋友,我就係你朋友,唔當我係你朋友,你就唔係我朋友=0=
回復

原帖由 angelliu 於 2007-2-26 07:30 PM 發表
你當我係你朋友,我就係你朋友,唔當我係你朋友,你就唔係我朋友=0=

咁姐係朋友啦:13:
回復

derekkwok123係好好人佢上次見我冇$$ 佢就比左1000m我:05: :05: :05: :02:
回復