查看: 1531|回復: 25

金豬頭~

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
「金豬頭飾」能力值︰
Lv 50 ︰物理攻擊力 +256、物理防禦力 +591、魔法攻擊力 +256
Lv 100︰物理攻擊力 +870、物理防禦力 +2009、魔法攻擊力 +870
Lv 150︰物理攻擊力 +1863、物理防禦力 +4301、魔法攻擊力 +1863
Lv 200︰物理攻擊力 +3236、物理防禦力 +7469、魔法攻擊力 +3236

雲起又發癲喇~d能力值都變態嫁~
咁有左200lv個個~d人都玩晒喇~
仲打機來做咩wo~=.="
7469物防~咁之前d人+咁多體來做咩呢?!
等用金豬頭不是更好ma?!
如果唔咁做,會有人buy點去buy全合咩=-=?
回復

宜家有冇人抽到200lv個個金豬頭呀?!
回復

原帖由 真。聶風 於 2007-2-15 01:52 PM 發表
「金豬頭飾」能力值︰
Lv 50 ︰物理攻擊力 +256、物理防禦力 +591、魔法攻擊力 +256
Lv 100︰物理攻擊力 +870、物理防禦力 +2009、魔法攻擊力 +870
Lv 150︰物理攻擊力 +1 ...

+果D野重勁過我個202如來帶:30: :12:
回復

咪係~
都唔知個雲起係咪玩野=.='
回復

回復第 5 帖由 真。聶風 所發的帖子

呢d叫屈機,100 lv個金豬頭重勁過金龍
回復

有100lv個個玩哂啦:16: :16: :16: 1轉都冇問題100lv就3千防:02:
回復

haha....我只抽到一个lvl 202的金猪头。。。但是花了很多钱财才开得到的。。。差不多要RM80, 40个神奇金盒才开到。。。剩下的不是大碗酒, 就是没用的东西, 没值钱的。。。 好像受骗了。。。
回復

你都好丫~
我開左50個~一個50lv嫁金豬頭都冇呀
你開到8個大爪,3個顎,2個虎頭.......:12: :12: :12:
回復

武ser的火武松好似有151金g頭@.@
回復