查看: 979|回復: 6

Tenny轉風格la

回復第 1 帖由 tonygogogo 所發的帖子

咁有咩bug先?

我知本身有d問題, 不過唔知係咪你講果d姐.
回復

我覺得最大o既問題就係自建字/異體一打落去再submit..果d字後面d野都冇哂..例如打個「o既」字,如果後面仲有字,submit左之後,後面d字就出唔倒,所以我次次都係都個「o」再加個「既」字.但唔明點解有d人得有d人唔得,我就四部腦都唔得..唔知係咪同我揀o既區域有關.但係我揀香港喎
回復

回復第 3 帖由 cat001 所發的帖子

呢d唔關風格既事, 係discuz本身既問題.
回復

原帖由 Tenny 於 2007/2/8 10:06 PM 發表
呢d唔關風格既事, 係discuz本身既問題.

補一句:個新look好靚,你好有藝術天份呀,我自己都有design網頁,不過你呢個真係好靚,係預設定係你個人design,我估應該係後者啦,好靚。:02::05:
回復

回復第 5 帖由 cat001 所發的帖子

本身呢個係一個template黎既, 我再改一些東西, 例如文字、圖像、格式而變出黎既.

其實好多野都係咁變出黎架.
回復

:27::11::39::30:

請勿灌水.

By Tenny
回復