查看: 1986|回復: 23

[問題] 最快o既off方法 - 免死經

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我有個問題:
打怪成日會面對就死就死o既問題,如果不幸死左,就一大堆死經要清,而且又要由復活點度行番去打怪果度,好鬼煩,不幸唔記得拜土地,就可能打五台無啦啦返左o係石門,我見其他玩家都會即刻 offline 黎避免呢個問題,想問大家,最快而又安全o既offline 方法係咩呀?

我有時禁 ctrl + o 再登出,禁得好慢,隻mouse未指到個登出制就死都死唔切咁去左囉..最近聽人話 ALT + F4 呢個方法,其實即係將成個program 熄左,呢個方法係即刻就可以off 倒?

個角色會唔會仲留左o係隻怪度未登出架?

因為我有時會出英,如果呢個方法唔好,結果死經一大堆不特止,仲連元氣都傷埋就唔抵啦。

請問各位有何意見?
你呢個方法係唔得架
直接按Ctrl+F4者係強制關閉程式
通常咁樣都會掉線架

當你再登入個陣
就會話「雙重登入錯誤」

你見到呢個訊息之後
你個角色先會真係離開左個遊戲

唔想死的話
最快始終都係Ctrl+O ->登出 -> 是
回復

thx:02::02::02:thxthxthx:02::02::02:
回復

ALT + F4 係唔會仲留左o係隻怪度未登出架

我試過
回復

咁係咪即係俾怪打到就死用呢招走人會冇事先?

原帖由 極神 於 2007/2/12 08:35 PM 發表

我試過

咁係咪即係俾怪打到就死用呢招走人會冇事先?
回復

我try過= =一樣死嫁= =直接關機都死= =
回復

原帖由 極神 於 2007-2-12 08:35 PM 發表

我試過

我同意,個人物會仲係GAME度,要等幾長時間等個人登出先可以再上去玩SO用ALT + F4唔係太好
回復

原帖由 極神 於 2007-2-12 08:35 PM 發表

我試過。ctrl + f4 好好用﹐一按就跳出個games,等3分鐘在進很安全:17: :17:
回復

回復 #8 eric88 的帖子

我按ctrl+f4.........off左= =再on番要更新成萬個file.....晒左我成晚...T^T
回復

:52: 關機都死!!!!
回復