查看: 1036|回復: 5

完成第四章任務 -- 經驗值

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
3.
之後林沖會叫你打50隻一星豬12000經驗值
11.
和他們說話, 之後就會同他們打 (同誰說話都沒有關係, 都是會一齊打,要小心,你打完一隻會復活,並且你打緊第二隻時復活果隻會追你) 190經驗值及12000經驗值
18.
打完返去找王標換到酒錢2000兩及13500經驗值
19.
之後返去找李小二1000兩及13000經驗值
22.
收集完回去找林沖, 他就叫你去石門找牧童楊汶(x-140,y-83) 1000兩及13500經驗值
24.
之後就入去打差役210經驗值
25.
之後還有一隻叫管營富安要殺210經驗值
32.
當你打殺左陸虞候...... 1250經驗值

麻煩大大UPDATE 個希望網頁吸引下d人做任..唔該

我明白了!!!!!!!!!!!!!!!!:28:
回復

有65670exp
p.s.用心算的
回復

原帖由 cat001 於 2007/1/31 08:55 PM 發表
3.
11.
和他們說話, 之後就會同他們打 (同誰說話都沒有關係, 都是會一齊打,要小心,你打完一隻會復活,並且你打緊第二隻時復活果隻會追你) 有190經驗值及12000經驗值 ...

麻煩大大UPDATE 個希望網頁吸引下d人做任..唔該
回復

原帖由 cat001 於 2007-1-31 08:55 PM 發表
3.
11.
和他們說話, 之後就會同他們打 (同誰說話都沒有關係, 都是會一齊打,要小心,你打完一隻會復活,並且你打緊第二隻時復活果隻會追你) 有190經驗值及12000經驗值 ...
講真
怪的經驗值根本就冇fix
你個lv勁過隻怪
得到ge exp就唔同
既然係咁
post出黎有咩意思?

除左12000exp等等係fix之外
怪的exp係因等級而異
回復

原帖由 magic 於 2007/2/8 05:11 PM 發表
講真
怪的經驗值根本就冇fix
你個lv勁過隻怪
得到ge exp就唔同
既然係咁
post出黎有咩意思?

除左12000exp等等係fix之外
怪的exp係因等級而異
我計開順便計埋姐...做任果d經係fix架..只係任裡面d怪o既經唔fix之ma
回復