查看: 1254|回復: 14

[求救] 雙開都俾人宣,d轉冇人性

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
:20::20::16::16:
琴晚我第一次玩雙開,一隻低lv文人補(血)一隻開英90lv莊客,我雙開,文人幫補血,所以隻莊客唔洗郁。

成點幾兩點,大草度我一路睇住個人走過我側邊,一路無啦啦睇住大爆,我隻莊客死左,最慘係隻英都死埋,跟住果個人仲冇人性到,我隻文人唔夠50lv,佢宣唔倒我,就特登引麒麟黎打死我。

我又唔係掛機,雙開都俾人宣,d轉冇人性。

果隻轉好似係義士之類,我連咩職未識分就咁死左,d人都冇人性,見你低lv就殺你,痴線!我全部野都係自己辛辛苦苦打返黎,隻英都係自己操佢up,我自己雙開自打自up都有罪咩,d轉人真係好衰,大蝦細,冇人性。

咁鐘意宣咪 去鬥獸場度宣人囉,仲咩搞我地呢d自己up唔靠人o既人喎。
我本人覺得.. 一日未到二轉..
一日都會俾人蝦...
回復

回復第 2 帖由 lwybilly 所發的帖子

世界上冇費午餐

你去到1轉開給你系掛吾到機
回復

我經常雙開,間中被人宣
我會張主畫面音量調細d
如果有紅人經過而停留加上特別音效
都會神經質地轉畫面睇吓:10:
回復

原帖由 lchuen 於 2007/2/4 12:19 AM 發表
我經常雙開,間中被人宣
我會張主畫面音量調細d
如果有紅人經過而停留加上特別音效
都會神經質地轉畫面睇

係喎可以緊樣做架喎
回復

我2轉左都係咁比人少喇=.="
都唔知點解我防低就係咁比人少....
我見建議你如果係掛英嫁人,去一d少人去同冇咩人發現嫁地方比較好><"
我個新人都1轉左喇^^
不都唔知比人宣過幾多次:12:
回復

原帖由 真。聶風 於 2007-2-7 01:59 PM 發表
我2轉左都係咁比人少喇=.="
都唔知點解我防低就係咁比人少....
我見建議你如果係掛英嫁人,去一d少人去同冇咩人發現嫁地方比較好><"
我個新人都1轉左喇^^
不都唔知比人宣過幾多次:12:

冇用既,你講果D地方就係熱門掛英地點
係月黑風高晚上就會被宣,被殺,仲執左你D野:03:
回復

d人咁xx=.="
咁講姐係唔應該掛英?
回復

kill bad 1轉

kill bad 1轉
回復

你咩SER,個個係邊個:10: