查看: 817|回復: 5

我.....= =

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
呢幾日上堂都係度練出口傷人....草木皆兵...1閃...踢沙....恐嚇...紅落葉...迴旋龍捲擊....
仲要用支筆黎練.....
後來覺得筆太細,揮出黎5夠型格,咪改用筆袋....
因為我出skill慣用左手,甘坐我左邊條友就慘拉....
有1日品德教育堂...聽聽下進入左兵車行狀態....
跟住我用筆袋出1閃.....閃到左邊條友...佢用右手擋左...= =
5擋仲好,1擋個筆袋1轉彎撞埋佢個嘴度...即時爆血..= =
我即時進入驚恐狀態.........>_<
佢就惱死拉,1邊擦d血,1邊漫天飛花...櫻吹雪我...= =
我係甘say sorry..= =佢仲狂戰狀態tim.....
跟住又毒連擊,白虎連掌,4字真言我....>_<
後來佢就去左校醫度..= =
對5住...T^T

呢個故事講明,5好亂用eq打人= =
同埋....玩伎5好係人多ge地方....T^T
哈~~~哈哈哈哈哈~~~卡卡卡卡~~~卡卡卡~~~
太~太太~好笑la
我個同學成曰用eq打人
重自稱自己叫做「屯門水〤殺人〤」(為左保障該位同學c忍所以吾打d 〤字)
回復

宜家呢排蕭楊整日係到練一閃:06:
見到我又閃一次
好彩我迴避高:13:
如果會比佢打中:28:
回復

最新消息:
我撞傷左手= =無得玩筆.....隻手指淤晒.
回復

抵死~~~~~~~~~~~~
回復

回復 #5 stanley 的帖子

e家好番,練成左佛山無影腳....^^
不過著裙出呢招5方便...= =
回復