查看: 1886|回復: 19

★??小狼??☆

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
香港史serv有個叫 ★??小狼??☆ o既人,大家一定要小心,千其唔好組佢,
第一:如果你組佢,佢會偷經,引埋一大堆怪,到最後爆時 佢會離隊,如果d怪係有人幫爆,佢一定會o係幫爆o既人爆果刻離隊。
第二:如果你唔組佢,佢會企o係度賴死唔走之餘,仲阻住你避怪,兼且佢會引d主動怪黎打拉緊經o既細路。我見住d低lv過我o既組員,死左好多次,好慘。
第三:如果你唔組佢,佢會認你,當你o係度放英兼伐木時,佢會特登引怪黎打你。
第四:佢見你身上冇乜特別裝備,就會話你「死窮鬼」
第五:如果你唔組佢,而成班人又集體排斥佢,佢會話你on9仔。
第六:如果你唔組佢,佢就同你搶怪,搏大霧搏幫爆果個人唔知,就爆埋佢d怪。
第七:我從來都好少做隊長,亦冇因為做緊隊長時特登唔組佢,而純粹因為次次我地都full 哂冇位,所以成班人都組唔到佢,但係都試過有五六次第一二三點o既問題出現。

咁卑劣o既玩家,大家要小心,其實呢個人已經o係60lv至1轉人士之間出名知道佢係個衰玩家,大家小心,我試過o係大草放英兼伐木(唔係掛英)果時,佢特登話我死窮鬼,但當時我都係只有lv88,有煙花頭,有天背魔背魔翼,佢都話我窮,直頭係人身攻擊,佢仲特登引d麒麟打我,因為佢高lv過我少少,但係佢都未到一轉,所以成日o係大草搵人組佢,但係個個都知道佢d惡行,o係大草組親o既人多數都唔會組佢。
佢就懷恨在心,講明見我掛一次就引怪打我一次,咁家下係咪唔比人o係度伐木先?佢邊隻眼見我掛?我放英兼伐木唔代表我就係掛緊,而且佢明知我冇掛,都特登引怪,大家要小心,因為呢個人已經痴左線。

見倒佢就要走!就算你高lv過佢,佢都會講粗口鬧你,好煩,大家都係玩姐,唔洗咁囉,搞到d人死哂要猛咁清死經o既話,就唔會再有人玩呢個serv架啦,倒頭來就更加冇人組佢!而家史SERV其實都已經成兩個月冇乜見過新玩家啦,呢個serv越來越冇人,越來越唔好玩,有乜謂呢?呢個人都唔識諗。

我呢個serv就黎都唔玩lu,太少人玩。

我都聽聞過呢個人好衰格!
回復

回復第 1 帖由 cat001 所發的帖子

咁樣衰嫁佢?

開紅:01:
回復

原帖由 KIT 於 2007/1/29 08:57 AM 發表
咁樣衰嫁佢?

開紅:01:

我又唔夠佢打,我個人又好低調,唔鐘意pk,你地邊個幫我殺佢千千萬萬次啦唔該。:20::20:
回復

好彩我不係香港的server:28:
回復

好煩呀小狼

佢見親我就猛密我爆粗,我明明加左佢入討厭名單,都收倒佢d密,煩到死...京倉數得出一半人唔鐘意組佢..佢今日密我話我「窮哩」同埋話我係「垃圾」,話我冇資格同佢講野,但係次次都係佢主動密我講野...佢都傻傻地自己主動撩起人把火...好鬼煩

我真係想同gm講佢騷擾我

回復

回復第 6 帖由 cat001 所發的帖子

佢串我吾小心轉左大俠

話我抵死 我就話 3轉未又系有官人技

佢o 左陣 跟住就話 出左3轉喇咩?

我再話 出左又點 未出又點 佢又吾講野

之後又話我垃圾 好 我吾理佢喇(我升緊赤林)

跟住佢格多陣又話我垃圾 我番左京之後見到佢

佢當時用緊史進 我拎左3隻青史出黎串佢 

佢系密頻度話我昆人史 之後我叫佢系單頻嘈 佢吾肯

我又冇理佢過多左陣 佢話要殺我人加英 我就真系開定紅等佢 點知 佢淆低 之後就話 3轉

都未出 睇你點畫龍 我就話 出左點 未出又點 未又系莊客系之後佢就成隻死狗錦 吾再出聲

p.s 如果小狼見到既 我想話你知 你真系好垃圾 好口臭 你呀媽生你戈陣系咪日日用坑渠水刷牙?  

你系咪日日都食戈挺野嫁=-=?  冇料就吾好串人 記住喇
回復

我投上gm度先至發現原來我將佢移除左好友,於是一直都收倒佢密頻,咁我就加佢好友啦,佢唔肯,我就同佢講:我已經將佢d惡行向gm投訴左,如果佢唔俾我加佢好友佢就知死,跟住佢先乖忎地俾我加佢好友,然後我就加返佢落討厭名單度,我當堂耳跟清靜左好多,而家佢仲少左上黎。

有一晚我不知幾開心,聽倒佢單頻話有人殺左佢同佢隻英,我心諗,抵死啦,終於有人幫我出左啖氣啦,佢成日串人窮串人低能on9垃圾,佢咪仲垃圾,搵個fd都冇,冇人同佢組,見佢死英我地京一班人當堂心涼哂。
回復

我地SER都有呢種人(5方便講名),佢成人話人廢,婚禮俾我1刀殺,又話開個2轉出來殺唒我地,
我地成班開定紅,佢又5來wo:08:
回復

最憎依d人打佢都黎唔切!
回復