查看: 1634|回復: 15

小心羊咩仔呀

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
佢爆我fd ac 令佢唔玩武ser去左9ser玩我e+ hate爆佢
我fd心地好見佢係自己個未來老弓,,比左個ac佢,,羊咩仔就爆我fd ac
仲要唔認,,仲要屈番我fd話佢昆佢100m= =,,
令我要爆粗唱7佢,,第一次在弓頻爆粗= =
原帖由 angelliu 於 2007-1-22 10:18 PM 發表
佢爆我fd ac 令佢唔玩武ser去左9ser玩我e+ hate爆佢
我fd心地好見佢係自己個未來老弓,,比左個ac佢,,羊咩仔就爆我fd ac
仲要唔認,,仲要屈番我fd話佢昆佢100m= =,,
令我要爆粗唱7佢,,第一次在弓頻爆粗= =

如果我玩到水滸一定幫你串個人= =
回復

佢地識?????
回復

回復第 2 帖由 22782470 所發的帖子

你e+玩到啵:24:
回復

原帖由 angelliu 於 2007-2-28 01:43 PM 發表
你e+玩到啵:24:

串左啦"""""
回復

羊咩仔,之前同他升過1次紫金(極神6x lv到,5個月之前,好像係= =)之後龜場就見到他2轉左
回復

e個人搶怪仲勁,係6龜升個時~
就搶人怪,要人+佢先唔搶,2轉
又好似好勁咁,同d低lv仔pk~:08:
回復

回復第 6 帖由 極神 所發的帖子

佢勁有米呀= =應該有幾e
回復

回復第 8 帖由 angelliu 所發的帖子

之前有個專家叫極神:28: 他說用6千m就可以在1個月升到2轉:04:
回復

原帖由 angelliu 於 2007-3-3 08:20 PM 發表
佢勁有米呀= =應該有幾e

幾e姐-  -
等我收下水錢我都多過佢啦-  -
回復