查看: 832|回復: 8

[原創] 林沖頭飾和蝠王帽值幾錢?

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
如題!我用50000買左林沖頭同蝠王頭
原帖由 sam82931 於 2007/1/21 09:27 PM 發表
如題!我用50000買左林沖頭同蝠王頭

你買幾多錢咪值幾多錢囉,呵呵...
我好少見人賣幅頭啦
回復

回復第 1 帖由 sam82931 所發的帖子

你咩ser先

武ser就至少20m先有哂
回復

你有玩咁多SER GA(大馬都玩.....)  我玩香港SER的 咁我就講哂香港全部SER D價位俾你知啦
林沖 : 林沖頭飾 : 25M以下  蝠王帽 : 75M以下
武松 : 林沖頭飾 : 25M以下  蝠王帽 : 75M以下
史進 : 林沖頭飾 : 10M以下  蝠王帽 : 50M以下
魯智深 : 林沖頭飾 : 10M以下  蝠王帽 : 50M以下
回復

原帖由 PHIDUS 於 2007/1/25 01:58 PM 發表
你有玩咁多SER GA(大馬都玩.....)  我玩香港SER的 咁我就講哂香港全部SER D價位俾你知啦
林沖 : 林沖頭飾 : 25M以下  蝠王帽 : 75M以下
武松 : 林沖頭飾 : 25M以下  蝠王帽 : 75M以下
史進 : 林沖頭飾 : 10M ...

我o係史serv真係冇見過人放蝠王頭,請問蝠王頭加咩?可以列比我睇嗎?

林沖頭同蝠王頭係咪都係任務獎品呀,因為我而家arm arm先做完第三章拿左個林沖頭,希望個網d任務裡面我唔係好覺有蝠王頭送喎。
回復

好似同金龍頭一樣 不過+小好多
回復

打金龍頭同打蝠王

原帖由 PHIDUS 於 2007/1/26 02:06 PM 發表
好似同金龍頭一樣 不過+小好多

我armarm睇過官網,打聖獸戰場「龍穴」可以打倒金龍頭,但係有冇人知89lv打龍ok嘛?其實我最驚唔係打龍,最驚係俾高lv d玩家打死,有殺戮榜升排名

同埋,打蝠王係咪都係打聖獸戰場架?
回復

回復第 6 帖由 PHIDUS 所發的帖子

係同鳳凰頭+的一樣

c頭先係同金龍頭一樣
回復

原帖由 cat001 於 2007-1-26 02:53 PM 發表

我armarm睇過官網,打聖獸戰場「龍穴」可以打倒金龍頭,但係有冇人知89lv打龍ok嘛?其實我最驚唔係打龍,最驚係俾高lv d玩家打死,有殺戮榜升排名

同埋,打蝠王係咪都係打聖獸戰場架?

很聰明的問題=.=蝠王在石門打的=.=
回復