查看: 1143|回復: 14

屈怪、點行快d

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
屈怪果陣﹐好多人爆完 之後就lag, 然後比怪秒,以下辦法可以幫到你;

(1)出招到90%果陣,禁住坐(F1)再走,個人就會飄住去架喇。
適用招數:秀才既不協調音色

(2)行路果陣禁住ctrl會快d。

希望幫倒大家。

馬拉九紋龍Entei25

回復第 1 帖由 fyon25 所發的帖子

按ctrl會行快D?? :09::09:
回復

用速eq一定快d=_=
回復

回復第 3 帖由 angelliu 所發的帖子

= =廢話到...........速eq一定快d的啦,唔快我X雲起
回復

原帖由 fyon25 於 2007/1/20 11:46 AM 發表
屈怪果陣﹐好多人爆完 之後就lag, 然後比怪秒,以下辦法可以幫到你;

(1)出招到90%果陣,禁住坐(F1)再走,個人就會飄住去架喇。

希望幫倒大家 ...

唔係喎..(1) 逢係出完爆技都要咁架,我係莊客..我一出爆技都係lag要禁坐架
(1)冇速裝喎,禁ctrl冇分別呀,都冇快倒,你想走得快好簡單姐,禁Alt + F4,咪得囉,呵呵∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼
回復

原帖由 fyon25 於 2007-1-20 11:46 AM 發表

希望幫倒大家 ...
第一個方法照計應該人人都識用.....
回復

原帖由 magic 於 2007/2/8 05:07 PM 發表
第一個方法照計應該人人都識用.....

唔係架,我玩左四個月先識
回復

i new 先識:12: :12: :22: :12:
回復

要不被怪杪~~帶多幾條毛﹐吾系的羅~~~

哈哈哈~~~
回復

我見D莊客好YA咁沖好爆,係爆完後會走得快DD
回復