查看: 1031|回復: 6

[求救] “水滸歷險”打不到中文字,請大家救救我!terry 救救我吧!

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
“水滸歷險”打不到中文字,請大家救救我!terry 救救我吧!

我剛剛開始玩“水滸歷險”。
我識打中文but,,我係遊戲上打ga中文,,all中文都change左 "????"
請大家就救我吧!
我現在只能打英文
有需要可以add我msn,,
quinton310@hotmail.com
請快點回答,我會萬分感謝大家的。:02:
原帖由 zero007 於 2007-1-16 01:39 PM 發表
“水滸歷險”打不到中文字,請大家救救我!terry 救救我吧!

我剛剛開始玩“水滸歷險”。
我識打中文but,,我係遊戲上打ga中文,,all中文都change左 "????"
請大家就救我吧!
我現在只能打英文 ...

連我個名都打錯, 都唔知點救你:14:

開始 >>控制台 >> 區域及語言選項

地區選項 - 2個都 set 台灣

進階 - set 做台灣 及勾選埋下面果格

RESTART 電腦一次睇下得唔得.
回復

回復第 2 帖由 Tenny 所發的帖子

Tenny,,得未呀 ><
mo打錯喇:03:
好我屎下先..
唔該shine:17:
回復

回復第 2 帖由 Tenny 所發的帖子

Tenny,,e+ 連開個game都開唔到......:09:
回復

有冇人....:12:
回復

回復第 4 帖由 zero007 所發的帖子

開game都開唔到都唔關我事啦.:34:

貼幅圖上黎睇下.
回復

回復第 6 帖由 Tenny 所發的帖子

我個compter係 engish window,,
有冇唔同ga
回復