查看: 1272|回復: 11

[原創] 出招的圖片

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
你們是怎樣把你們當時出招(出擊技能)的照片download下來,做你們的圖片的??
我真的好想知道,有誰知道的請你們一定要告訴我哦!!拜托...:04:
我看到你們有很多人都有放嘛....好有型哦!教下我啦。。。pls...:12:
回復

按ctrl + p 就可以了
回復

按ctrl + p就可以了嗎?那照片又會自動存到哪?去呢?是可以存完整個出skill的動作的照片嗎?:10:
回復

放左o係 C:/Program Files/Runup/水滸歷險 Online/Screen Shot
回復

ooo, thank you so much o !!!:13::21:
回復

唔洗唔該,我第好鍾意幫人家:01:
回復

原帖由 calciver87 於 2007/1/15 12:35 PM 發表
按ctrl + p就可以了嗎?那照片又會自動存到哪?去呢?是可以存完整個出skill的動作的照片嗎?:10:

你用zdsoft o既screen recorder,仲可以錄低做影片添,可惜做唔倒animation gif,要用第二d software...唔記得邊d
回復

原帖由 cat001 於 2007-1-15 11:16 PM 發表

你用zdsoft o既screen recorder,仲可以錄低做影片添,可惜做唔倒animation gif,要用第二d software...唔記得邊d
其中一個係Ulead GIF Animator 5
回復

甘我嘛放不到了咯!!:09:
回復