查看: 648|回復: 7

[問題] 我唔明咩係開卡點數

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
咩野係開卡點數呀?我唔明呀!有冇人答到我呀!(可能低B左d~~)
遊戲開咭點數係有d新手包會送有150點既開咭點數,呢d點數係方便新手買小小基本物品用既。用途不大。香港版來說,有呢d開咭點數既包只有2個。分別係"水滸歷險 - 108好漢新手包" 同埋 "水滸歷險 - 巨熊新手包"。相對價錢亦平好多。只係賣hk$18以內。不過呢2個包斷市一年了,想搵都好難搵啦。
回復

至於馬來版幾乎個個包都有遊戲開咭點數,價錢係RM20(HK$40)以上,不過你係香港人,買佐都冇用
回復

我想問問:
咁「女中豪傑包」果350點算唔算係開卡點數?
回復

唔係開咭點黎架,可以買水滸商店的裝備、道具之類架,教你啦,如果你係新手,你買個竹籮啦,要黎汁野同掘野好抵用架
回復

水滸歷險 - 巨熊新手包
我有不過有得用= =
因為開左人= =
回復

原帖由 cat001 於 2007-1-8 10:07 PM 發表
唔係開咭點黎架,可以買水滸商店的裝備、道具之類架,教你啦,如果你係新手,你買個竹籮啦,要黎汁野同掘野好抵用架

竹籮好像係不可用開點,只有狗環頭,屎頭和咩頭先可以= =
回復

原帖由 極神 於 2007/1/11 09:36 PM 發表

竹籮好像係不可用開點,只有狗環頭,屎頭和咩頭先可以= =

哦……咁當然啦
回復