[原創] 圖氣守護星踩到我條尾

關閉 [複製鏈接]

回復第 20 帖由 Blue_Moon0829 所發的帖子

人不犯我,我不犯人.
人若犯我,我必犯人.
               -----------摘自《毛主席語錄》
回復

原帖由 聽•雨•軒boss 於 2007-1-8 04:32 PM 發表
人不犯我,我不犯人.
人若犯我,我必犯人.
               -----------摘自《毛主席語錄》

game名姐,冇咩所為,我係林ser見過個同我另一acc一樣名添,都係叫三人行一文人,有咩所為啊,古語有云:人怕出名,豬怕肥, 講笑姐,哈哈~~
回復

回復第 22 帖由 jimmyw 所發的帖子

但係圖氣佢......真人.........算拉都係5講.
回復

等我幫你講la:28:
回復

原帖由 一世。愛你 於 2007-1-9 09:20 PM 發表
等我幫你講la:28:

好亞,廣黎聽下
回復

佢真人係........
佢個ac係..........
回復

原帖由 一世。愛你 於 2007-1-9 11:40 PM 發表
佢真人係........
佢個ac係..........

你去死拉:03:
回復

我驚講左比人駡:09::09:
回復

唉.........圖氣呀圖氣.......
入幫都要揀d醒目仔ga.....
d口輕輕2轉邊靠得住ga.= =
回復

:17:好啦你地...:16:講夠啦.....以後唔好問我xxx講過d咩.....全部唔記得....仲有我有自知自名....還有聆風閣都冇左啦....個幫都唔是我的.....是你的.....你洗你分幫.....真是自相矛盾啊!:28:自己打自己好啊:28:我舉腳讚成.....不過你要培番d錢比我850m.....:28:......幫石750m.....幫會存款100m....:28:

講笑:26:....你地鐘意點講咪點講囉......世界有言論自由.....如果唔係人地當你啞的~xx 。xx~想講就講啦.....我冇比錢你叫你冇講.....你有種你就講:28:啦....最多我咪比人小.....還有我都想離婚:28:仲有啊我最僧d想講又唔講冇d大志的人,仲有d仲克人僧就是像糖一樣跟住人......:28:十分極之相當似跟尾狗是狗啊!狗要汪汪的叫.....:28:最幣就是豬狗不x的呢!成日用老公來xx人...我比面你老公先唔玩佢....你仲得寸盡尺.....如有下次....我連xx都唔理啦.....仲有啊!蕭楊我今次聖經唔入你組啊!你叫隻[跟尾狗]同你一組啊:28:我一個人走的...笙簫唔會跟我走....你地可以靠佢唔洗靠我啦:17:我唔會作的呢!:39:以後各行各路

回復