查看: 708|回復: 9

[原創] 灌水大戰列傳(元旦特別篇)

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
雲之刺客,極神,我是誰,火武松和gon看見就快新年,所以就去找藍月拿利是

但是他們周圍都找唔到藍月,他們以為藍月俾小小魚兒仔仔捉左,於是就去想去找他,出門口時看見

信箱有封信寫藍月寄出,他們怕有陷阱,所以叫極神看先,極神看左後竟然變左化石(呆左),之後

雲之刺客,我是誰,火武松和gon小心翼翼看,佐全部人都呆左,十分鐘後, 雲之刺客,極神,我是誰,火武松和gon說:

唔係掛,藍……藍月租左龍4少有限公司最新開發的灌水式太空船去太空看元旦的日出!!!!

雲之刺客,極神,我是誰,火武松和gon心想:唔請埋我們去,太過份了,6個人去都只係半價$38……億起,

唔知點解突然好嬲,想找人出番口氣,當想撕碎個信時看到信封重有野,係一張支票,封信後面寫:

我因為看見你們未起身,所以自己去太空了,你們用呢d錢買野啦,5千m應該夠洗了。:24:

雲之刺客,極神,我是誰,火武松和gon:我們現在身家計埋以前的酬勞總共58億5千4百67m2千6百94個6:25:

不如去地下賭場玩下啦,去左之後,灌水大俠的身家由58億5千4百67m2千6百94個6升到

86億2千4百84m9千8百75個7(有$到笑死:28: ),點知太引注目,俾人打,,灌水大俠看太多人,所以用

灌水轉移法轉左去太空船順便去看找藍月看元旦日出。

(完)

P.S藍月的身家無限大:34: 有億億(兆)咁多的身家:12:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

去地下賭場實會比差人叔叔拉=.=
回復

回復第 2 帖由 雲之刺客 所發的帖子

因為他們以經俾個皇帝捉緊,所以可以去=.=
回復

原帖由 極神 於 2006-12-30 21:39 發表
因為他們以經俾個皇帝捉緊,所以可以去=.=

下= =個故仔應該我作返
回復

原帖由 雲之刺客 於 2006-12-30 04:45 AM 發表

下= =個故仔應該我作返

我本來都唔想作,但你叫我作=.=況且今次係番外篇
回復

原帖由 極神 於 2006-12-30 22:11 發表

我本來都唔想作,但你叫我作=.=況且今次係番外篇

我作了= =
自己c
回復

但是他們周圍都找唔到藍月,他們以為藍月俾「人」←(多了個字)小小魚兒仔仔捉左,於是就去想去找他,出『問』(←錯字,應該係門)口時看見

信箱有封信寫藍月寄出

變粉紅色:10:↓

回復

無聊:09: :09:

回復

回復第 8 帖由 鋒bstc 所發的帖子

:28: 沒有計,我唔記得點作
回復

原帖由 極神 於 2007-1-2 02:05 PM 發表
:28: 沒有計,我唔記得點作

番外篇可以話係無聊篇T^T
回復