查看: 1202|回復: 7

[交流] 我想問有關龍洞既問題?幫我解答~

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
1. 龍洞係咪幾多LV都入得?
2. 係咪高LVD入去會好D?
3. D龍幾多LV?
4. 打到龍裝既機率有幾多?

幫我解答下啦////....
原帖由 虎將神 於 2006-12-19 10:41 PM 發表
1. 龍洞係咪幾多LV都入得?
2. 係咪高LVD入去會好D?
3. D龍幾多LV?
4. 打到龍裝既機率有幾多?

幫我解答下啦////....
2. 當然愈高lv愈好啦:34:
爆得快d~又擋到~
回復

咁我想問埋如果1轉1LV既人去打(一個人去),夠唔夠抽D龍?

有無人可以千口9埋其餘3條題目?....:12:
回復

1.好似係(不過唔過1轉入泥冇咩意思,一定唔夠擋)
2.其實夠防幾lv 入都差唔多
3.佢地勁低lv 不過勁高攻夠擋都一定冇經
4.紅同黑都唔小,不過金十年都唔出一次-.-
5.1轉1 lv 未夠防
仲有你搵下,之前有人教過打龍 唔係好似打怪咁打嫁-.-"

回復

o,我明啦~thx~~我想問埋要幾多防先擋到d龍...?
回復

1. 唔係架...等級要求系未轉20級
2. 唔關高lv事既...你D防勁入去就冇咩事既...
3. 小龍:1轉35;大龍:1轉43
4. 金龍系超難出既(我果個系打番來的:05: ),其他就好easy咁汁到...

如果要頂細龍,要4500防
頂大龍就要5000防到...

預埋2500魔防擋細龍...
佢地好鐘意令你入異常狀態,
仲有你要小心一隻黃色既細龍...
佢系九隻細龍攻最高...

我既經驗:
1轉34果時同埋成幫D人入去(得我一個未二轉:12: ),
我果時3200防
小龍扣我90 - 110,
但系黃色果隻扣我300=v=”

我記得細龍有一隻可以石化人架...
上次D二轉俾人石左...搞到我都死埋 ==”
回復

回復第 6 帖由 gy9402 所發的帖子

金龍頭好易出-.- 我到時為上我打左成5 6個-.- 

我仲要吾系成日入龍洞 
回復

原帖由 KIT 於 2006-12-27 08:06 AM 發表
金龍頭好易出-.- 我到時為上我打左成5 6個-.- 

我仲要吾系成日入龍洞 

:07: 咁下次你同我一齊入塊打...搵多10個8個 ><
回復