查看: 754|回復: 9

[原創] 無名秀才請入

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我有d野同你講,看完打電話比我.

請你原諒我今日對你ge態度.

雖然我都5知自己做錯咩,但我覺得我對你5住.

同埋我終於明白到人情薄如紙,你係我最需要你果時&發狂亂鬧人果時都陪住我,

希望e家都1樣,please do not leave me.

(跟住落黎係我想像部分,5好介意)

我覺得你呢幾日對我都冷淡左(我ge意思5係話你要成日就住我,甘樣你都會好大

壓力.)可能係你5舒服ar,定係聽左d咩流言?因為當時笙簫咪係甘嬲左我幾個月=

=

(現實部分)

其實有時我都想嬲你ga!不過想起我地仲有d大計甘就算wor.

你之前話我做野偏激,我明白.但我真係控制5到.

P.S 看完如果想以後都5理我之前5該想下我身邊e家剩番幾多個人&你對我ge重要性.仲有,今晚我5出街等你電話,望快回.

獨自流浪ge蕭楊字

回復第 1 帖由 聽•雨•軒boss 所發的帖子

冇人回過= =
p.s 人情不一定是薄如紙:30:
回復

你呢d叫過分熱心,我想聽書個陣,你係到叫我,我想自己一個果陣,你又叫我,唔死都比你叫死啦........
呢排想停玩水滸一陣,一陣咋,咪激動,係咁多,88
回復

回復第 3 帖由 gap蕭 所發的帖子

= =||||無言中......
停玩水滸?怪5得你話水滸是我家,齊來毀滅它= =
回復

原帖由 聽•雨•軒boss 於 2006-12-20 04:57 PM 發表
= =||||無言中......
停玩水滸?怪5得你話水滸是我家,齊來毀滅它= =

我幫手毀滅你家:00:
回復

唉= =我打甘多字無名都5回多d......晒左.= =
回復

人地冇動力要打甘多字嘛:09:
回復

回復第 3 帖由 gap蕭 所發的帖子

唔好對人咁泠漠la:05: :05:
回復

原帖由 gap蕭 於 2006-12-20 12:41 AM 發表
你呢d叫過分熱心,我想聽書個陣,你係到叫我,我想自己一個果陣,你又叫我,唔死都比你叫死啦........
呢排想停玩水滸一陣,一陣咋,咪激動,係咁多,88

人如其樣,cool= ="
回復

回復第 7 帖由 ∼勁hot∼ 所發的帖子

仲晒埋我1晚tim.......不過算啦都無事啦.
回復