查看: 1227|回復: 10

[原創] 灌水大戰列傳(第24回一新灌水大俠現身(下)

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
雲之刺客,極神:藍月大人,我地找了3個新的灌水大俠幫手
藍月:請叫他們過來.......
雲之刺客,極神(對著果3個大俠講):請入來見我地的藍月大人.........
火武松,我是誰,gon:藍月大人,我地會幫你對付卯拓火,但要比錢:01:
藍月:冇問題,話哂我自從ko了三人行一風水都有甘多錢:00:
(之後,他們去找奈奈他們算帳....)
藍月,雲之刺客,極神,我是誰,火武松和gon:∮奈奈,『風.仔』,我地再鬥過!!!!:20:
∮奈奈,『風.仔』:好,看來還刺激:35:
藍月:大家動手!!!!!
雲之刺客,極神,我是誰,火武松和gon:是!!!!!
『風.仔』:今次有3個新對手,真係好玩過以前果3個:01:
火武松,我是誰,gon:看下點:35:
『風.仔』:絕招一風之破壞殺!!!!!
火武松:絕招一烈火之武松打虎棍擊!!!!!!
gon:絕招一寒冰之破陣!!!!
我是誰:絕招一雷龍殺!!!!!
(『風.仔』甘就ko了.......)
雲之刺客:絕招一無影青龍殺!!!!
極神:絕招一極•之•深•淵•破!!!!
藍月:絕招一灌水之月斬!!!
(∮奈奈甘就ko....)
『風.仔』:看來唔係方法,我地降神吧:08:
∮奈奈:好!!!混合大降神.......
(他們變成了魔獸一牛馬怪.....)
牛馬怪:受死吧!!!!
藍月,雲之刺客,極神,我是誰,火武松和gon:超降神一烈焰•聖極.青龍武神!!!!!
牛馬怪:絕招一牛馬衝擊....
烈焰•聖極.青龍武神:烈焰•水月•擊!!!!!
∮奈奈,『風.仔』(因為分了體):身為卯拓火大人的左右手的我,竟然比他們ko.......
藍月:你地做得好:17: 呢D是你地的錢......
灌水大俠們:多謝:01:
(待續.............)
----------------------------------------------------------------------------------------------------
唔回貼的人是..........低能兒!!!!!
原帖由 雲之刺客 於 2006-12-16 03:36 AM 發表
雲之刺客,極神:藍月大人,我地找了3個新的灌水大俠幫手
藍月:請叫他們過來.......
雲之刺客,極神(對著果3個大俠講):請入來見我地的藍月大人.........
火武松,我是誰,gon:藍月大人,我地會幫你對付卯拓火,但要比 ...

唔好恐嚇:34:

今回好搞笑:17:
回復

我覺得你地應該唔好咁多對話...好亂=0="""同埋可唔可以隔行=.=我睇到眼花
即係好似咁....

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

咁樣冇咁眼花
回復

你係唔係小學1年班呀@@?

-.-- --- ..-   .. ...   .- .-.   .-. ..- -.. -.. .. ... ....   .-- .... .- -   - .... .   ..-. ..- -.-. -.-   -.-- --- ..-   -- --- -.
回復

雷龍殺好似冇乜用咁喎@@
回復

原帖由 馬克貝斯 於 2006-12-16 09:21 AM 發表
我覺得你地應該唔好咁多對話...好亂=0="""同埋可唔可以隔行=.=我睇到眼花
即係好似咁....

xxxxxxxxxxxxxxxxxx ...

我次次都有隔行:17:
回復

∮奈奈個符號∮點打:10:

我copy-.-
回復

我要做灌水狂魔AR.....
歷煉之後變左邪派......^_^
回復

原帖由 極神 於 2006-12-17 11:05 AM 發表

我次次都有隔行:17:

你只係隔d唔隔d,每行都隔我諗會更好:17:
回復

今集冇得出場ge,有種比人漠視的feeling......:31:
回復