查看: 895|回復: 8

[原創] 灌水大戰列傳(第22回一同三人行一風水開片)

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
(上回講到灌水大俠和藍月ko了果4大天王,他們呢家去找三人行一風水= =)
雲之刺客,極神,ZERO,calvinchan1993和heroboss::喂喂= =你想唔想在呢個故事變成重要角色:00:
三人行一風水:根係想呀:01: 成日要我做配角:12:
雲之刺客,極神,ZERO,calvinchan1993和heroboss::只要你同我地好好合作對付卯拓火的話,我地就會封你做重要角色^^
三人行一風水:好!!!我答應.........
(之後他們去廁所找藍月= =)
雲之刺客,極神,ZERO,calvinchan1993和heroboss:藍月,我地同他講好條數,你準備同我地對付他.......
藍月:好!!!開始實行「灌水大俠和藍月角色地位復興」計劃:01:
雲之刺客,極神,ZERO,calvinchan1993和heroboss:三人行一風水,要你等甘久
三人行一風水:唔緊要.....
雲之刺客,極神,ZERO,calvinchan1993和heroboss:玩你咋:14: 我地其實是想對付你=,=
三人行一風水:你甘玩皇帝,是唔是想死:20:
(跟著他就叫精英部隊來對付他們,點知藍月1擊一灌水吸魂術就ko成萬個士兵= =)
三人行一風水:甘只好叫老婆對付他們,出來吧,水月兒= =
水月兒:你唔好當我是你戰鬥工具甘利用:08:
三人行一風水:你甘鬧老公,係唔係想死= =
(水月兒甘就死了= =)
雲之刺客,極神,ZERO,calvinchan1993和heroboss:變身!!!聖極.青龍武神:01:
三人行一風水:我只好將自己變成天監怪:16:
聖極.青龍武神:藍月,降神吧!!!
藍月:是,我明白呀:01:
聖極.青龍武神:最強絕招一聖極•青龍•朱雀•白虎•玄武•爆裂斬(範圍技來ga= =)
天監怪:絕招一天•地•神降一擊!!!!
(最後天監怪被ko= =)
灌水大俠同藍月:甘就ko了滿清皇帝= =呢家就差卯拓火他們未ko......
(待續)
--------------------------------------------------------------------------------------------

原帖由 雲之刺客 於 2006-12-9 10:50 PM 發表
(上回講到灌水大俠和藍月ko了果4大天王,他們呢家去找三人行一風水= =)
雲之刺客,極神,ZERO,calvinchan1993和heroboss::喂喂= =你想唔想在呢個故事變成重要角色:00:
三人行一風水:根係想呀:01: 成日要我做配角 ...

點解藍月做左我們手下:34:
回復

看來好多人想比人炸間屋+ +
回復

回復第 3 帖由 雲之刺客 所發的帖子

我唔想呀:12: !
回復

回復第 1 帖由 雲之刺客 所發的帖子

我又作下先 吾好既咪凸

當灌水大俠同藍月ko 左滿清皇帝後

忽然出空間裂縫 佢地亦都被捲入去呢個空間

之後佢地就黎到無極陰間

佢地都好驚 吾知咩事

點知系呢個時侯卯拓火出現

佢地就十分驚 

跟住聖極.青龍武神諗住出番聖極•青龍•朱雀•白虎•玄武•爆裂斬去ko佢喇

但系佢岩岩出左呢招 己經元氣大傷

錦點算呢?

跟住kit就出現 同時亦都帶埋4聖獸黎

之後聖極.青龍武神就同4聖獸既靈魂合體

發出終極一擊

而同時卯拓火亦都有呢招喎

當佢地同時出呢招既時侯 忽然發出一道好強既光............

下回待續....

回復

原帖由 KIT 於 2006-12-13 14:10 發表
我又作下先 吾好既咪凸

之後佢地就黎到無極陰間

佢地都好驚 吾知咩事

佢地就十分 ...

好,感謝你意見:01:
回復

原帖由 KIT 於 2006-12-12 09:10 PM 發表
我又作下先 吾好既咪凸

之後佢地就黎到無極陰間

佢地都好驚 吾知咩事

佢地就十分 ...

勁:17:

但你好像在我們的故事中死左:14:
回復

:04: 佢作架嘛@@

有得人地啦