查看: 2672|回復: 30

LV1 ●風起雲湧○(史進ser)招0轉70以上人入幫

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
當名10人時會升幫LV 有1300M幫經
另招打聲望手入幫
有意入幫人可ADD我同幫主MSN

本人 : phiduschan9121@hotmail.com (PHIDUS 本人在game的名)
幫主 : james333sandy@hotmail.com (真。聶風 幫主在game的名)

回復第 1 帖由 PHIDUS 所發的帖子

你地幫有無人叫步驚雲?:00: (講笑)

甘e家有幾多個?我叫d史ser fd入wor..
回復

回復第 2 帖由 聽•雨•軒boss 所發的帖子

有呢個人  個幫有6個人 一夠10個人就會升幫LV  ($我出 你地唔使 但係要得閒打下幫 O既 聲望)
你可以叫你D FD入我個幫 但唔係可以出幫 有入冇出 (我地好快會同史SER NO.1幫血染 同 史SER NO.2幫忠義堂結盟)  
出左就唔會再俾你入幫 (你諗你啦)
我地幫有明星'清清' (清瀧才子) 幫主老公(老婆先岩)

招打聲望手入幫
有意入幫人可ADD我同幫主MSN(幫主日日N MSN 但係本人唔係 你ADD幫主果個會好D)
回復

我果然料事如神...
有聶風1定有步驚雲..
甘有無秦霜?=0=
P.S.我本人林ser,但有同學仔玩史ser.
回復

回復第 4 帖由 聽•雨•軒boss 所發的帖子

冇呢個人
你d fd叫咩名 可唔可以打出來
回復

等我到時都開呢個人先~嘻嘻:35:
回復

回復第 5 帖由 PHIDUS 所發的帖子

佢未同我講........聽日問下佢..
回復

回復第 7 帖由 聽•雨•軒boss 所發的帖子

哦 咁快d啦 我想快d升幫lv
回復

原帖由 PHIDUS 於 2006-12-6 02:38 AM 發表
哦 咁快d啦 我想快d升幫lv

我有26 lv ac在9紋龍ser,可惜現在唔玩,唔係我入=.=
回復

回復第 9 帖由 極神 所發的帖子

唔好啦 玩番啦 一陣都好:24:
回復