查看: 1574|回復: 15

[其他] 冇人情味

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
近來d人冇咩人情味,d人仲意係咁爆粗,有d仲可以每句都有粗口開頭,粗口結束:28:
係京有d人仲意騙下人,話左買果樣野幾錢,大家都同意就交易啦,點知有d人放左舊野等我比左錢又收反.好彩我見得多呢d賤人,騙吾到我.......:11:
呢個係人應改ge,同埋d人仲意人地掛機開紅人,開紅人不但只,仲要殺埋隻英,好心你地啦開左紅就比條生路人啦,做人吾好做咁盡啦.
大家都係玩下game姐,隻game吾係事實ar記住.如果大家合作d,咁大家先玩得開心架
我要提示大家一樣野,d野吾好亂咁借比人,d人仲意認親認戚,小心d啦
原帖由 kenman1535 於 2006-6-27 01:58 AM 發表
近來d人冇咩人情味,d人仲意係咁爆粗,有d仲可以每句都有粗口開頭,粗口結束:28:
係京有d人仲意騙下人,話左買果樣野幾錢,大家都同意就交易啦,點知有d人放左舊野等我比左錢又收反.好彩我見得多呢d賤人,騙吾到我..... ...

前半部分同意
因為有d人真係太冇禮貌,成日爆粗,而且交易ge時候成日收返埋d野亦都係一個事實
最離譜一樣野係,我早幾日同人交易,我同佢已經傾好晒乜野交換乜野,之後我放左野好耐都唔見佢有放過任何野上去,咁我就問佢做乜唔放野上去?佢竟然話放左,但係我見唔到有野係到,又點敢交易呢?所以最後都係冇同佢交易,我想問下大家有冇試過交易ge時候,放左野上去,係睇唔到有野係到架?
而我2+就講返唔同意ge部分
就係掛英,我覺得大家係掛得英ge話,就要小心d la,唔好真係放左隻英之後就行開完全唔睇,而開紅p人ge人亦都好正常,佢只係跟返住隻game 所設ge系統黎玩,你掛得英就預左有咁ge情況發生,唔係開個宣戰系統黎做乜?
回復

掛英俾人殺我覺得係應該架wor
最憎d人自己唔打, 野都唔執, 又霸住個場, 搞到真係要升lv or解任ge人又打唔到
所以我覺得宣戰系統出得好好
回復

掛機=死
唔洗廣甘多也...
回復

um..講番先
我又真係試過人地放左上去我睇唔到
but 交易完又真係有wor
當然啦- -你信得過果個人你先好咁交啦下- -
回復

我就式過放只進仔...
人家睇到係肥孟...
回復

我同意!

我有時掛機到比人打
好彩....我隻英冇死
有d人打人唔打英,有d人打英(友)打人
冇天(你):19:
回復

原帖由 牙0﹏\聰 於 2006-7-5 10:40 AM 發表
我有時掛機到比人打
好彩....我隻英冇死
有d人打人唔打英,有d人打英(友)打人
冇天(你):19:

掛機到比人打...
甘你就扺死拉:07:
回復

我十分同意你们的说法><

我打怪的时候,有人引怪我坐在一边.突然被怪打死!!
回復

原帖由 choikalung0723 於 2006-7-6 08:18 PM 發表
我打怪的时候,有人引怪我坐在一边.突然被怪打死!!

幾時??響邊架???
回復