查看: 1002|回復: 5

極•青龍寨招人(武松server)

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
本幫規矩:
1.要70lv以上!!!!(男女都得......)
2.唔可以做傷天害理的事!!!!(例如:昆人,用宣戰殺英(平時玩開紅唔計),在結婚時殺老公或老婆等等.......)
3.唔好退幫!!!!!
4.要對呢個幫會的所有人有禮貌!!!!!(特別是幫主(我),極神和我是誰.....)
5.在幫2lv之後,唔可以偷幫會聲望!!!!

就係呢5條幫規,想入幫的話就密:青龍•木羽緒(武松server)
通常晚上online(平時).......(如果我冇on的話,就密極神,他會幫我傳話)
(注意:暫時唔會升幫,費事個幫玩完,如果我話要升幫,我會再講.....
        呢家得返3個位(本來5個位,留2個位比我fd)

我都算係呢個幫的二當家(有實無名ja):01:

青龍沒有on時都可以密我的:17:

我幫你們轉告:24:

回復

好牙,我在聽日入你地幫=.=今日唔得@@"

唔可以退幫似乎有點@@....

4..要對呢個幫會的所有人有禮貌!!!!!(特別是幫主(我),極神和我是誰.....)
↑這個當然啦

沒什麼大問題了@@:09:
回復

+me:02: :02:
回復

+我某ac得唔得呀
───────┤
雖然佢得50lv   
不過我叫左d fd
得閒幫佢升同得
閒會比清同屎仔
佢掛要升唔難
佢叫☆?掑p君§
我會定期玩這ac
一星期最少一次
我得閒都可能會
使用哥哥的ac黎
幫爆石子(秒唔到更多血的怪)
回復

原帖由 timliu 於 2006-11-27 22:43 發表
+me:02: :02:

冇問題^^
回復